Zen Spin Kotiutus

Zen Spin on suosittu hypnoosiohjelma, jonka voit ladata ilmaiseksi. Tämän tyyppinen hypnoosi käyttää syvää rentoutumista muutosten aikaansaamiseksi alitajuntaan. Tämä ohjelma ei kuitenkaan auta sinua ääritapauksissa. Jos sinulla on vaikeita tapauksia, tämä ei todennäköisesti ole paras ohjelma sinulle.

Tämän hoidon lähtökohtana on, että ihmisillä, jotka elävät vaikeita aikoja elämässään, on usein vaikeuksia nukahtaa uudelleen. Hypnoosi on suunniteltu antamaan trauman kokeneille voittaa tämä vaikeus. Tämän ohjelman avulla voit pystyä ottamaan takaisin hallinnan elämästäsi ja nukahtaa uudelleen. Kun olet tottunut ohjelman käyttämiin tekniikoihin, kestää vain noin viikko, ennen kuin huomaat merkittävän parannuksen.

Vaikka tämän ohjelman tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen, voit tehdä joitain asioita maksimoidaksesi vaikutukset. Yritä tallentaa hypnoositilanne, jotta voit kuunnella sitä myöhemmin. Voit myös kirjoittaa kaiken kuulemasi muistiin, jotta voit laittaa sen mp3-muotoon ja kuunnella sitä tietokoneellasi. Jotkut ihmiset mieluummin lukevat äänitteensä kuin kuuntelevat niitä, koska äänenlaatu on usein vähemmän terävä.

Huolimatta Zen Spinin myönteisistä arvosteluista, on vielä joitain ihmisiä, jotka suhtautuvat siihen skeptisesti. Suurin syy, miksi useimmat ihmiset antavat ohjelman tehokkuuden, johtuu siitä, että heitä opetetaan keskittymään ajatuksiinsa. Tämä helpottaa tupakoinnin lopettamista.

Kaikki eivät kuitenkaan ole samaa mieltä tämän menetelmän kanssa. Itse asiassa monet kokeilijoista väittävät, että se ei toimi heille. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että he ovat antaneet mielensä vaeltaa perehdytysjakson aikana. Sinun tulisi pitää mielessä, että tämä aika vaatii keskittymistä ja huomiota.

Joten onko Zen Spin for Quickdraw tehokas? Vastaus on kyllä, mutta vain jos olet valmis käyttämään aikaa ja vaivaa. On suositeltavaa, että jatkat kurssin muutama viikko ennen viimeistä nikotiinikokemustasi. Vaikka tämä ohjelma voi olla tehokas, sitä ei ole tarkoitettu kaikille. Jos luulet hyötyväsi tästä, sinun on kuitenkin ehdottomasti harkittava sitä.