Yle FM tai kotiradio on suosituin musiikkikeskeinen radioasema Suomessa. Sen omistaa Yle Te Oy, yritys, joka ylläpitää useita muita pieniä paikallisia radioasemia ympäri maailmaa. Yle TV, joka tarkoittaa “koti-TV: täsi”, on samanlainen kuin Viasat, mutta Hänen versiossaan on musiikkivideoita säännöllisten uutis- tai urheilutarinoiden sijaan. Kuten nimestäkin voi päätellä, Yle Fi on puhtaasti musiikkikeskeinen ja lähettää lähinnä musiikkiohjelmia eri taiteilijoilta ja musiikkiryhmiltä ympäri maailmaa. Ylistön suurimpiin musiikkikeskeisiin musiikkikanaviin kuuluvat Suomen myydyin FM-radio, Lappeen, sekä muut kanavat, jotka on omistettu uutisille, urheilulle, koulutukselle, elokuville ja lapsille.

Ylen ohjelmistojohtaja on Vuikkari Eero, entinen Radio Finlandin, kansallisen lähetystoiminnan sääntelyviranomaisen johtaja, joka on myös Suomen Elokuva-instituutin hallituksen jäsen. Eero on toiminut radioliiketoiminnassa yli 20 vuotta, ensin mainonnassa ja sitten ohjelmoinnin, lähetysten ja tuotannon parissa. Hän on erityisen ylpeä Yle TV: n kasvusta sanomalla, että se on “saavuttanut merkittävää menestystä huolimatta kiristyneestä kilpailusta markkinoilla, joilla toimimme”.

Itse asiassa monien nimiensä joukossa olevan Ylefi Gamesin tavoitteena on tarjota musiikin harrastajille mahdollisuus ladata suosikki musiikkia ja pelitiedostoja. Ohjelmassa on laaja valikoima tunnettujen ja vähemmän tunnettujen taiteilijoiden albumeja ja kappaleita sekä laaja valikoima kansainvälisiä ja kotimaisia ​​taiteilijoita. Ohjelma tarjoaa jopa musiikkivideoita valituille raidoille. Itse asiassa jotkut esillä olevista artisteista ovat itse olleet esillä musiikkivideoissa tai heidän musiikkinsa on ollut esillä levyn kannessa.

Yle Fi -pelien tarttuvin piirre on kyky etsiä kappaleita ja albumeja tunnisteiden mukaan. Syötä vain kappaleen tai artistin nimi tai tunniste hakupalkkiin, niin sinut ohjataan samanlaisten kappaleiden luetteloon. Lisäksi voit etsiä tiettyjä taiteilijoita ja tyylilajeja. Voit jopa löytää tiettyjä kappaleita artistin tai tietyn luokan perusteella. Jos esimerkiksi etsit klassista musiikkivideota, voit yksinkertaisesti kirjoittaa “Klassinen” löytääksesi videon sopraanosta, joka laulaa pianokappaletta tai mitä tahansa muuta tyylilajia.

Tietyn musiikkityylin faneille Yle Fi Games tarjoaa tyylilajeja, jotka palvelevat heidän etujaan. On kategorioita bluesille, rapille, jazzille ja muille musiikkityyleille. Tästä on hyötyä ihmisille, jotka rakastavat yhtä musiikkityyppiä, mutta eivät muita. Lisäksi peleissä tarkastellaan erilaisia ​​esiintyjiä ja bändejä. Vaikka ne eivät todellakaan ole tyhjentäviä, ne tarjoavat kuitenkin paljon tietoa muusikoista, mukaan lukien haastattelut, bios ja diskografiat. Lisätietoja löytyy myös pelin krediittiosasta.

Koska tämä palvelu vaatii voimassa olevan luottokortin, on hyvä varmistaa, että sinulla on tämä ennen pelin kokeilemista. YleFi hyväksyy useita tärkeimpiä luottokortteja, kuten Visa, MasterCard, Discover ja PayEase. Joitakin käytettävissä olevista vaihtoehdoista ovat: PayPal, Google Check Out, American Express, Discover Serve, JCB, Payoneer ja monet muut. Palvelu perii maksun jokaisesta pelaajasta, vaikka tämä vaihtelee. Palvelun suosion takia on saatu useita valituksia sivuston turvallisuudesta. Tämä ongelma ratkaistiin syyskuussa 2020, kun sivusto uudistettiin kokonaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *