WWW Pelaajalehti Com

Kun on kyse Kundalini-joogan taiteen oppimisesta, on todella tärkeää, että ymmärrät sanan “Pelaji” merkityksen ja merkityksen. Sana “Pelaji” käännetään oikeastaan ​​tarkoittamaan “rentoa”. Monet ihmiset ovat virheellisesti uskoneet, että Pelajis tarkoittaa “rentoutumis tilassa”. Kundalini-jooga on joogamuoto, joka keskittyy hengitystekniikan ja asennon korjaamiseen ja antaa mielesi olla rauhassa kehosi kanssa.

Uskotaan, että nykyistä ryhtiäsi ja hengitystäsi ohjaa yksi lähde, nimeltään “Jumala”. Tämä ainoa energialähde ohjaa koko fyysistä olemustasi ja ryhtiäsi. Tämä ainoa energiakeskus tai “Jumala” sijaitsee rintakehälläsi ja kutsutaan lantion energiakeskukseksi. Noudattamalla Kundalini-joogan ohjeita, on mahdollista ohjata tämä energia rintaan ja antaa sen virrata vapaasti koko kehossasi.

Pelajis tarkoittaa “rentoa”; tässä sinun tulisi keskittyä, kun opit ja harjoitat Kundalini-joogaa. Oikean asennon oppiminen ja toteuttaminen on tärkeä osa tätä muinaista taidemuotoa. Esimerkiksi, jos hartiat ovat takaisin ja rintakehäsi korkealla, tämä ei ehkä ole paras asento omaksumaan, koska se asettaa pään ja kaulan huonoon asentoon ja estää luonnollisen hengityksen. Jotta saavutat rennon mutta voimakkaan hengityksen, sinun on opittava rentouttamaan hartiat ja antamaan pään pudota luonnollisesti taakse.

Vielä rennomman hengityksen saavuttamiseksi sinun on myös opittava rentouttamaan kehoasi. Pelajis-jooga voi hyödyntää DVD-levyllä olevaa Hengitys-harjoitusta. Huomaat, että tämän harjoituksen aikana kehosi alkaa tuntua kevyemmältä, kun happi otettiin pois lihaksistasi ja aloitat rauhallisemman mielentilan. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että tätä tulisi käyttää vain rentoutumisen keinona, koska muuten meditaation ja syvän hengityksen edut menetettäisiin. Kun kehosi on rento, voit alkaa ajatella hengitystäsi, kun syvennät lantion ja vatsan lihaksia.

Sitten alkaa huomata jännitys, joka on muodostumassa hartioihin, niskaan, rintaan ja erityisesti hengitykseen. Kun hengität ulos, huomaat, että jännitys alkaa hävitä. Tämä johtuu siitä, että kun hengität, mielesi kiinnittää huomiosi takaisin fyysiseen ruumiisiisi ja keskittyy siihen, kun hengität, se kiinnittää huomiosi takaisin mieleesi, mikä puolestaan ​​vetää huomiosi takaisin kehoosi. On kuitenkin tärkeää muistaa pysyä mielessä kehossasi ja pitää ajatuksesi mahdollisimman selkeinä, jotta voit nauttia täysin jokaisen hengityksen fyysisistä näkökohdista.

Pelajis-joogan kolmas osa on lopullinen asento, joka tunnetaan nimellä Dharana. Tämä asento tunnetaan energiastaan ​​ja voimastaan. Dharanan harjoittamiseksi sinun on opittava ja hallittava joukko joogaharjoituksia, kuten Vishuddha Trikonasana, Utthita Trikonasana, Bikram Yoga ja Savasana. Jotta harjoittelet Dharanaa oikein, sinun on pidettävä kehosi täysin suorana, jalat ristissä polvinivelissä sekä pää ja hartiat pystyssä, kädet lepäämällä mukavasti reiteillä. Kun olet suorittanut tämän asennon onnistuneesti, voit oppia ja hallita muita Pelajis-joogan osia, kuten Adho Mukta Svanasana, Spinal Twist, tuettu käsivarsi, Sun Salutation, Elbrusselasa, Utthita Trikonasana ja Stretching.