Voodoo Dreams Kokemuksia

Voodoo-loitsut ja loitsutyöt eroavat suuresti modernista taikuudesta. Voodoo uskoo reinkarnaation lakiin ja siihen, että olemme kaikki syntyneet samassa ruumiissa. Monien vuosisatojen harjoittelun aikana Voodoo-mestarit ovat oppineet panostamaan oikean energian oikein oikean ihmisen unelmaan. He tietävät, mitä henkilö haluaa eniten tuolloin elämässään, ja he työskentelevät ahkerasti antaakseen tälle henkilölle mitä haluavat. Voodoon uskotaan myös olevan voimakas tiede, joka voi auttaa ymmärtämään luonnollista parantumisprosessia sekä mielen ja hengen yhteyttä.

Jos haluat saada kokemuksen ruumiista, sinun tulee harkita Voodoon käyttöä tapana käsitellä menneisyyden traumoja sekä nykyisiä elämänongelmia. Monet ihmiset, joilla on tällaisia ​​unelmakokemuksia, uskovat usein, että heillä oli jollain tavalla traumaattinen elämänkokemus. Tämä voi olla joko fyysistä tai emotionaalista. Voit työskennellä ammattitaitoisen voodoo-harjoittajan kanssa voidaksesi työskennellä emotionaalisen trauman suhteen loitsujen, loitsujen ja yrttisekoitusten avulla.

Jos toinen henkilö tai henki kosketti sinua menneisyydessä, sinulla saattaa olla samanlaisia ​​tunteita kyseistä henkilöä kohtaan. Kun luet menneistä elämistä Voodoo-rituaaleissa, sinun on tiedettävä, millainen kokemus kukin oli. Yleisintä menneisyyttä kutsutaan vanhaksi, ja yleisimpiä kokemuksia ovat nostalgia, pahoillani, pelko ja ahdistuneisuus. New Age-aikana yleisin tunne on toivo, rauha ja vauraus.

Toinen tärkeä osa tätä prosessia on kokea unelmasi. Koko prosessi perustuu intuitioon. Sinun täytyy pystyä tuntemaan, mitä energia unessa on, ja kääntää se omaan elämäsi kokemukseen. Tämä vie paljon keskittymistä ja kärsivällisyyttä. Kun sinulla on OBE, sinulla on joskus vain tunne läsnäolosta tai tunne visiosta.

Voit tietää, onko sinulla ollut menneisyyttä, yrittämällä päästä niihin unelmissasi. Jotkut ihmiset tuntevat olevansa tunne tietävän missä he olivat jossain vaiheessa. Joskus ihmiset väittävät tietävänsä syyn, miksi he ovat tilanteessa, jossa he ovat unelmansa hetkellä. Jotkut ihmiset jopa sanovat, että heillä on käsitys siitä, mikä heidän elämänsä tarkoitus on unetilassa. Muista vain, että unelmat eivät ole todellisia, ja ne ovat vain symboleja, joiden tarkoituksena on antaa sinulle tietoa edellisestä elämästäsi.

On mahdollista saada useita menneitä elämiä. Jokainen elämä antaa sinulle käsityksen siitä, kuinka elit noina aikoina. Jos et kuitenkaan halua kokea vanhojen tuskien uudelleen elämisen tuskaa, siinä ei voi tehdä muuta kuin hyväksyä tapahtunut ja siirtyä eteenpäin. Et voi muuttaa sitä, kuka olet, mutta voit oppia menneisyydestä.