Vinneri 100 Ilmaiskierrosta

Jos sinulla on juuri ollut vinssi asennettuna, olet ehkä huomannut kuinka vinssi tekee vapaita kierroksia vain matkan loppuun asti. Tämä voi tarkoittaa, että vinssissäsi on ongelmia, ja vinssin asiantuntijan on tarkastettava se ennen kuin käytät sitä seuraavalla matkallasi. Useimmat vinssiasiantuntijat voivat antaa neuvoja kuinka monta vinssiä ostaa, kuinka monta paria ostaa tai minkä kokoista vinssiä tarvitset. Saatat huomata, että 500 dollaria maksava vinssi on liikaa, jos aiot käyttää sitä vain kerran, kun taas vinssi, joka maksaa alle 300 dollaria, ei todennäköisesti ole sen arvoista, jos aiot käyttää sitä useita kertoja vuodessa raskaiden kuormien vetämiseen.

Joskus huomaat, että et tarvitse vinttasi ammattimaista korjausta. Joskus olet käyttänyt vinssiä pitkään ja se voi olla vain kulunut. Kun näin tapahtuu, sinun ei pitäisi koskaan yrittää korjata sitä itse, ellet ole mekaanikko. Jos yrität korjata vinssiä, voit vahingoittaa sitä vielä enemmän tai jopa tappaa jonkun, jos et ole varovainen tehdessäsi sitä.

Kuten minkä tahansa tuotteen kohdalla, vinssien kohdalla on valmistajia, jotka sanovat, että heidän tuotteensa ovat parhaita, ja toisten mielestä heidän omiaan ovat pahimmat. Siksi on tärkeää lukea aina muiden vinssien asiakkaiden ja niitä valmistavien valmistajien arvostelut. Varmista, että tarkastukset ovat tehneet ihmiset, jotka ovat todella käyttäneet vinssiä, jonka aiot ostaa, ja tiedät sen toiminnan.

Jotkut vinssit ovat hydraulisia ja niissä on liikkuvia osia, jotka voivat vaurioitua melko helposti. Hydrauliset vinssit ovat hieman kalliimpia kuin sähköiset, koska ne toimivat myös öljyllä. Varmista, että pidät hydraulivinssistäsi ja tarkista se säännöllisesti varmistaaksesi, että se toimii oikein. Jos se ei ole, saatat hyvin päätyä tuhlaamaan paljon rahaa korjauksiin.

On myös lopetettavia vinssejä. Kuten nimestä voi päätellä, sinun on kampittava sitä manuaalisesti, kun haluat käyttää sitä, se voi olla vaarallista, koska liikkuvat osat voivat sotkeutua taljaan ja aiheuttaa vakavia vammoja. Varmista, että ostamasi malli on turvallinen ja vahva malli, joka ei aiheuta sinulle mitään uhkaa. Jos ostat vaarallisen vinssin, heität rahasi yksinkertaisesti.

Jos päätät korjata vinssin itse, varmista, että noudatat tarkasti valmistajan ohjeita. Älä koskaan yritä leikata kulmia äläkä yritä korjata vinssiä lukematta ensin käyttöohjetta. Jos et ole varma jostakin käyttöoppaasta, pyydä apua myymälässä olevalta henkilöltä. Tämä voi säästää paljon aikaa ja rahaa tulevaisuudessa. Jos päätät korjata vinssin itse, muista ilmoittaa kaikille, mistä ostit vinssin ja kuinka paljon rahaa maksit siitä. Mitä enemmän ihmisiä tietää tilanteestasi, sitä nopeammin voit palata käyttämään sitä.