Vesileikit Ja Pelit

Tosielämän jousiammuntaan perustuvat vesipelit vievät pelimaailman myrskyyn. Nämä virtuaaliset virkistykset pitkäaikaisista historiallisista tapahtumista ja teemoista lyövät intohimoisesti kaikkia pelityyppejä. Voidaan vapaasti valita laaja joukko jousiammuntaan perustuvia seikkailuja, jotka tapahtuvat joko muinaisessa maailmassa tai uudemmassa digitaalisen taiteen ja tekniikan maailmassa.

Yksi tällainen franchising on Water Park Adventures, joka pyörii kuntokäsitteen ympärillä eri vesipelien ja harjoitusten kautta, joita tarjotaan eri puolilla maailmaa. Tarinankierrokset pyörivät kunto-haasteiden ja eri eksoottisten kohteiden, kuten Ranskan Rivieran, Andien vuorijonon, Amazonin viidakon ja Eteläisen Tyynenmeren koralliriutan, ympärillä. Joissakin tapauksissa vesipelit ja -harjoitukset voivat sisältää kiipeilyseiniä, pyöräilyhaasteita, soutuharjoituksia ja pikaveneitä, jotka kannustavat pelaajaa sprinttimaan, liikkumaan puolelta toiselle ja käyttämään erilaisia ​​hyppyjä, liukumäkiä ja tasapainotuspalkkeja.

Toinen franchising tarjoaa lukuisia vesiurheiluseikkailupelejä seikkailunhaluisten retkien muodossa, jotka keskittyvät tutkimaan ja kulkemaan suuria osia tuntemattomista alueista useilla ajoneuvoilla. Tässä franchising-ohjelmassa on tutkittava ja koettava valtavia viheralueita, erilaisia ​​autiomaita, vuoristoisia maastoja, luolakäytäviä ja muita kohteita. Franchisingin seikkailuosaan liittyy monia piilotettuja ja virtuaalisia pulmia, jotka on ratkaistava tietyn ajan kuluessa jatkaakseen. Pelin tavoite sisältää monia vaihtelevia kokeiluja ja tehtäviä, jotka on asetettu erilaisissa olosuhteissa, kuten syrjäinen paratiisisaari, kaupunki, jossa on pikajuna-asema ja jättiläinen soodatehdas.

Toinen franchising tarjoaa Virtual Villas and Resort -lomakeskuksen, joka sijaitsee lähellä lomakohteita ja ylellisiä hotelleja. Tässä franchising-pelissä pelaajan on hallinnoitava joukko huviloita, jotka ovat levinneet laajalle viheralueelle ja joihin pääsee eri liikennevälineillä. Pelaajat voivat rakentaa huvilahenkilöstönsä värväämällä jäseniä Facebook-profiileihinsa. Tarjolla on erilaisia ​​aktiviteetteja, kuten golfia, tenniskenttiä, uima-altaita ja muita vastaavia. Pelaajalla on myös mahdollisuus pelata pelejä toista virtuaalisten huvilaomistajien ryhmää vastaan.

Hiekkalaatikko-merikalastus koostuu lukuisista vesipeleistä, joihin kuuluu kalastustoimia, joita tapahtuu eri puolilla maailmaa. Näihin aktiviteetteihin kuuluvat tilausalukset, skiffit, nuotta-alukset, merileijonat ja paljon muuta. Heidän on ohjattava saamansa merieläimet lähimpään avoimeen kalapaikkaan. Pelaaja ansaitsee rahaa, kun he palauttavat kalat kotiin turvallisesti. Tämä vesipeli on keskitetty lähellä suuren rannan rantaa ja on lasten suosikki.

Aquatic Health & Fitness ovat franchising-ohjelman viimeinen erä. Tämä on monipuolinen kunto-opetussuunnitelma, joka keskittyy opettamaan pieniä lapsia uinnin, sukelluksen ja pyöräilyn fyysisistä eduista. Opetussuunnitelma kannustaa lapsia osallistumaan kaikkiin näissä keskuksissa tarjolla oleviin virkistys-, joukkueurheilu- ja terveyskasvatustoimintoihin. Nämä aktiviteetit tarjoavat lapsille mahdollisuuden kehittää sosiaalisia taitoja ja johtajuutta. Urheilutoiminta ei ole vain nautinnollista, vaan se on myös tehokas tapa opettaa lapsille terveellisen ruokavalion ylläpitäminen ja maksimaalisen kunto saavuttaminen.