Vauva Pelit Lapsille

Ei ole epäilystäkään siitä, että lasten vauvapelit ovat viihdyttävämpiä kuin television katseleminen tai elokuvissa käyminen. Se tarjoaa pienille lapsille täydellisen ajan olla vuorovaikutteinen ja nähdä, kuinka he voivat käyttää mielikuvitustaan ​​ja luovuuttaan hauskanpidon aikana. Jotkut suosituimmista vauvan suihkupeleistä sisältävät bingon, vaipan välittämisen, piiloutumisen, nimen Tune ja klassisen “muistin” pelin. Jokaisella pelillä on erilainen teema, jotta viihdyt varmasti vauvalla joka kerta. Vaikka et halua, että heistä tulee asiantuntijoita näiden pelien pelaamisessa, on tärkeää, että he ymmärtävät mitä he pelaavat.

Piilopaikka on yksi tällainen esimerkki. Tämä on täydellinen peli, kun sinulla on vieraita ympärilläsi ja sinun on pidettävä vauva piilossa. Pikkulapsesi on löydettävä esine tietyn ajan kuluessa, ja tämä voi olla iso haaste, jos pienokaisesi ei ole niin fiksu. Voit ostaa piilopelilaudan useimmista juhlatavarakaupoista tai halutessasi voit tehdä oman.

Kun vauva on löytänyt haluamasi tuotteen, voit antaa hänelle pienen käteispalkinnon, joka sijoitetaan pelilaudalle. Kun he ovat löytäneet, isäntä kertoo heille, missä palkinto on piilotettu. Nyt vieraat voivat yrittää etsiä koko huonetta, mutta heidän on oltava varovaisia, koska jos häviää, vauva saa sen. Viimeinen palkinnon löytänyt henkilö voittaa.

Toinen jännittävä peli, jota saatat pitää, on bingopeli. Tämä on hieno juhlapeli ja voi todella olla iso osa vauvan lahjakokemusta. Bingolla sinun on annettava palkinnot pelaajille, kun he tulevat sisään. Pelin perustamiseksi tarvitset pelilaudan tai jos haluat, voit jopa tehdä oman. Yksi hieno idea on saada palkinnot erilliselle pöydälle kuin vauva. Tämä tekee siitä vieläkin jännittävämmän ja hauskempaa pelaajille.

Kun pelaat bingokorteilla, on tärkeää sekoittaa ne hyvin. Tämä pitää pelaajat kiinnostuneina pelistä. Jos käytät oikeaa rahaa, sinun pitäisi yrittää pelata vain rajalla, joka on yleensä kymmenen dollaria. Kun pelaajan on aika saada voittonsa, hänen on heitettävä kortit ennen kuin he palauttavat bingokortin. Tällä tavoin heidän ei tarvitse maksaa voittoveroja.

Nämä ovat vain muutamia vauvapelejä, joita kannattaa harkita. Verkosta ja kaupoista löytyy paljon muuta. Jotkut pelit voidaan jopa sisällyttää lahjakoriin, jonka voit ostaa vastasyntyneelle. Muista vain, jos ostat lahjoja vauvalle myöhemmin, voit odottaa, kunnes he ovat vanhempia, jotta voit antaa heille enemmän valintoja. On joitain pelejä, joita voidaan todella siirtää sukupolvelta toiselle. On todella hämmästyttävää, mitä tapahtuu, kun olet luova vauvapeleihisi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *