Vauhtia Kesään Pelit

Speed ​​Up Summer Games on täydellinen ratkaisu hitaammin tylsään kesään. Kesä on aika, jolloin sinun täytyy käydä paikoissa, tehdä asioita ja tehdä ne nopeasti. Yhteiskunnassa, jossa ihmiset ovat yleensä melko järjestäytyneitä ja joilla ei ole aikaa tai energiaa istua alas nauttimaan, kesän pelien nopeuttaminen voi todella auttaa. Näihin peleihin voi liittyä aktiviteetteja, jotka sisältävät äärimmäisiä urheilulajeja, kuten pikakelaus, sukellus, paintball, rugby tai sisäpelejä, kuten konsoli, joten löydät varmasti taitotasollesi sopivan.

Iran – Lähi-idässä on viime aikoina käynyt melko kireä kuukausi Israelin ja Yhdysvaltojen edessä, kun Iran uhkaa aloittaa ydiniskun Israelille. Yhdysvaltojen ja Iranin välisten jännitteiden lisääntyessä ja Yhdistyneiden Kansakuntien ja Yhdysvaltojen varoitusten mukaan Iraniin kohdistuu “tulta ja raivoa”, jos sen kimppuun hyökätään, on korkea aika kaikille maailman ihmisille nousta seisomaan ja huomioida mitä tapahtuu. Jos Iran aikoo kohdistaa Israelin, he aikovat kohdistaa myös Yhdysvaltoihin tai ystäviimme ja läheisiimme. Irakin viimeaikaisen kehityksen myötä näyttää siltä, ​​että hyökkäys Iraniin on nyt välitön.

Irak – Se oli melko outo tilanne, kun Irak ja Yhdysvallat osallistuivat sotaan, mutta se merkitsi myös uuden Irakin ja uuden poliittisen järjestelmän syntymistä. Persianlahden sodan jälkeen, joka sujui erittäin huonosti, amerikkalaiset lähtivät ja korvaavat entisen Baath-puolueen osallistavilla kansallisilla demokraattisilla liikkeillä. Maan sisällä on kuitenkin erityisesti öljyn ja energian aloilla elementtejä, jotka ovat epäilyttäviä uudelle hallitukselle. Näitä pelkoja ruokkii se tosiasia, että uusi hallitus on suurelta osin tuntematon eikä monien irakilaisten suosima.

Iran – Yksi syy siihen, miksi Iran osallistui Irakin Kuwaitin konfliktiin, johtui heidän pelostaan ​​Yhdysvaltojen hylkäämisestä konfliktin alkaessa. Yhdysvallat on ollut kiinni ystäviensä kanssa Persianlahden sodan jälkeen. Myös Iranilla on alueellisia ongelmia ydinohjelmansa kanssa, ja Yhdysvallat tarvitsee niitä luotettavana kumppanina tulevaisuudessa. Korkein johtaja on kuitenkin edelleen suuressa määrin vallassa, eikä hän välttämättä näe itseään minkään kansainvälisen elimen, kuten YK: n, taholta. Kansainväliset suhteet ovat keskittyneet suurelta osin Israeliin, ja Iran keskittyy enemmän alueen sisäisiin kysymyksiin. Iran voi harkita armeijansa käyttämistä kansansa puolustamiseksi, ja jos näin tapahtuu, Yhdysvallat on täysin venytetty eikä pysty tekemään mitään asialle.

Guatemala – Relations between the US and Guatemala have been quite tense lately, especially after Guatemala received fifty million dollars in US aid. Relations have worsened since July when Guatemala held a meeting with its neighbors, accusing Mexico of trying to “occupy” its backyard. The meeting came after a bomb exploded near the US consulate in Guatemala City and one American was slightly injured. The incident caused mass outrage in Mexico and the president of Mexico, Mr Peotl Las Rica accused the US of “disrespect” for its alliance with Guatemala, which has sent troops to Iraq.

Irak ja Iran – Persianlahden sodan aikana Iran ja Irak uhkasivat molemmat hyökätä toisiaan vastaan. Bushin hallinto teki kuitenkin selväksi, ettei kumpaakaan maata vastaan ​​ryhdytä sotilaallisiin toimiin. Tämä vain vieroittaisi kansainvälistä yhteisöä entisestään ja lisäisi mahdollisuuksia kahden maan sotilaalliseen yhteenottoon. Iran on tällä hetkellä liittolaisena Syyrian kanssa, ja ne sponsoroivat myös Irakissa olevia välitysterroristiryhmiä, kuten Hezbollahia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *