Girl Jan -pelissä sinun on valittava nainen joukosta naisia ​​Japanista. Jokainen nainen on sovitettu miehen kanssa, joka kulkee ohi ja yrittää vietellä heitä. Kun siirryt peliin, lisää ominaisuuksia lisätään ja vaikeus kasvaa. Vaikeus kasvaa, koska pelin edetessä kohtaat uusia hahmoja, jotka antavat sinulle vielä enemmän haasteita. Peli ei ole vain tytön löytämistä, vaan myös mahdollisuutta valita itsellesi sopiva.

Yksi niistä asioista, joita Girl Jan -peli ei ole kuin muut pelit, ovat vaikeustasot. Kun aloitat pelaamisen, huomaat, että vaikeustaso alkaa hyvin helposti. Pelin ohjaimet ovat yksinkertaisia, mutta eivät anna sinulle sellaista hallintaa, jota tarvitaan videopelissä, joka vaatii täyttä huomiota. Tämä tekee pelistä vähemmän nautinnollisen, mutta tarkoittaa myös sitä, että voit pelata tätä peliä milloin haluat.

Girl Jan -pelissä on muutama erilainen asia. Ensinnäkin voit valita minkä tyyppisen suhteen haluat mennä. Voit ottaa minkä tahansa käytettävissä olevan tytön luonteen ja olla vuorovaikutuksessa heidän kanssaan tarinan mukaan. Voit valita muutaman erilaisen suhteen.

Voit pelata peliä yhtenä neljästä eri hahmosta. Näihin hahmoihin kuuluu Junipero, Pretty prinsessa, nöyrä koulutyttö ja salaperäinen uranainen. Jokaisella näistä hahmoista on oma tarinansa, joka kerrotaan sinulle, ja ne kaikki tuovat peliin jotain erilaista. Juniperolla on mieli sinuun ja hän kysyy sinulta useita kertoja, kun taas muilla hahmoilla on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa, jotka tekevät niistä kiehtovia pelata.

Tietysti pelin todellinen vetovoima on erilaiset päätteet, joita kohtaat. Kun pelaat eri lukuja, huomaat, että saamasi loppu vaihtelee suuresti muista. Joissakin loppuissa suutelet poikaa, josta et todellakaan pidä, ja toisissa, joissa päädyt rakastumaan mieheen. Voit jopa kieltäytyä ja päätyä pelaamaan peliä toisen hahmon kanssa.

Peli vaatii lukemaan paljon fanitaidetta ja arvosteluja siitä ennen aloittamista. Tämä auttaa sinua saamaan lisätietoja siitä, mistä ihmiset pitävät ja eivät pidä pelistä. Se auttaa myös päättämään, kannattaako peli kannattaa ostaa vai ei. Suurimman osan fanitaiteesta ovat itse pelin fanit. Voit myös katsoa verkossa eri foorumeilla nähdäksesi, mitä ihmiset sanovat eri loppuista ja hahmoista. Jos pidät näkemästäsi, voit harkita pelin ostamista tai sen antamista ystävälle lahjaksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *