Trustly Talletus Minimi

Trustly-talletusminimi on yksi niistä asioista, joista lähes kaikki – konservatiivisimmista liikemiehistä liberaalimpiin – ovat samaa mieltä. Tämä ei tarkoita sitä, että minimissä on mitään vikaa, koska nykypäivän markkinoilla se on usein yksi parhaista tavoista varmistaa, että et juutu tiliin, jota sinulla ei ole varaa pitää. Monille ihmisille luottotalletusten vähimmäismäärä voi kuitenkin olla yksi väärinymmärretyistä asioista rahoitus- ja sijoitusmaailmassa.

Joten mikä on talletusminimi? Se on yksinkertaisesti suurin mahdollinen rahamäärä, jonka tarvitset luottamustilin avaamiseen. Kun olet saavuttanut tämän määrän, kaikki talletuksesi pyyhitään ja jäljellä on nolla saldo. Vaikka jotkut ihmiset pitävät tätä tuskallisena prosessina, toisten mielestä on välttämätöntä suojautua sijoitussalkun suurilta alamäkeiltä. Kummassakin tapauksessa talletuksen tarkoituksena on varmistaa, että et juutu tiliin, jota et voi hallita, riippumatta siitä, minkä tyyppisen sijoittamisen aiot tehdä.

Miksi talletusminimi on niin korkea? Yleensä tämä on lain mukaan pakollinen. On kuitenkin tärkeää huomata, että sitä ei ole kivissä – se voi vaihdella yhtiöittäin, ja suurimmaksi osaksi se on paljon pienempi. Tähän on useita syitä, mukaan lukien osakemarkkinoiden vaihtelut. Sijoittajien on kyettävä määrittämään nämä vähimmäismäärät, koska on niin monia vaihtelevia tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa yksilön riskinsietokykyyn. Siksi näet joidenkin henkilöiden, joilla on aggressiivisia sijoituksia, jotka tallettavat jopa 95 prosenttia tilin arvosta pankkiin ja istuvat sitten ja näkevät salkunsa kukoistavan.

Toinen hyvä syy tarkistaa talletuksen vähimmäismäärä ennen kuin aloitat rahasi sijoittamisen, on se, että jotkut pankit vastaavat talletustasi, jos satut saavuttamaan talletuksen minimimäärän. Nämä pankit ovat yleensä hyvin tunnettuja ja luotettavia, eikä sinun pitäisi olla mitään ongelmaa löytää pankki, jonka avulla voit nostaa kaikki rahasi milloin tahansa. Valitettavasti tätä tapahtuu harvoin, mutta kannattaa aina tarkistaa vaihtoehtosi.

Yleisin tapa saavuttaa vaadittu talletussumma tilille on käyttää luottokorttia. Jos sinulla on uskomattoman korkotaso, voit yleensä päästä korkeammalla vähimmäistalletuksella. Paras paikka löytää nämä kortit on Internet, mutta on myös mahdollista löytää ne fyysisistä paikoista, jotka hyväksyvät suurimmat luottokortit, kuten Wal-Mart tai Target. Kummassakin tapauksessa haluat etsiä tarjouksia, jotka antavat sinulle palkkioita rahan tallettamisesta tilillesi. Jotkut yritykset vastaavat talletustasi prosenttiosuudella tekemäsi ostohinnasta, kun taas toiset vastaavat talletustasi ja prosenttiosuutta ostohinnasta. Molemmat näistä vaihtoehdoista voivat olla upeita, koska ne tarjoavat mukavan ylimääräisen kiinnostuksen huippunsa, jonka voit ansaita samalla kun pudotat tasapainoa.

Kun olet saanut talletuksesi täsmälleen oikein, haluat etsiä yritystä, jonka avulla voit siirtää saldosi uudelle säästötilille. Vaikka jotkut yritykset sallivat uuden tilitilin ottamisen vasta, kun olet saavuttanut vaaditun talletuksen vähimmäismäärän, muut yritykset sallivat sinun tehdä molemmat. Tämä voi olla hyvä tapa rakentaa käteisvarasi nopeammin ja on paljon parempi kuin ottaa uusi sekkitili. Muista vain tarkistaa rahoituslaitokseltasi saadaksesi selville, mitä he tarvitsevat yksilöllisessä tilanteessasi, jotta sinulla ei ole ongelmia myöhemmin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *