Tasty Planet Forever Pelit

Tasty Planet Forever on markkinoiden uusin ohjelma lapsille ja aikuisille. Jos olet jotain minun kaltaistani, nautit todella tämän tyyppisen pelin pelaamisesta, koska se todella saa sinut ajattelemaan ja pitämään hauskaa. Jos et tunne sitä, tämä on peli, jossa voit luoda omia ruokiasi tosielämässä. Valitset ainekset ja teet oman pizzasi noin 30 minuutissa tai vähemmän. Nyt kannattaa kokeilla, koska voit tehdä sen tyhjästä, jos haluat tai ostaa valmiita pizzoja Internetistä.

Tämä toimii antamalla sinulle pisteitä omien ruokiesi luomiseksi ja mitä enemmän pisteitä sinulla on, sitä paremmat hinnat ovat ruoalle. Saalis on, jotta voit pelata peliä, sinun on löydettävä sovellus Android-puhelimestasi. Tämä voidaan helposti tehdä, koska siellä on monia erilaisia ​​sovelluksia, jotka tekevät tämän. Minulla oli kuitenkin vaikeuksia löytää sellainen, joka toimi täydellisesti puhelimessani. Joten paljon hakujen jälkeen onnistuin löytämään erinomaisen Tasty Planet Forever android-sovelluksen. Se oli niin helppokäyttöinen ja muutamassa sekunnissa loin herkullisia ruokia.

Pelataksesi Tasty Planet Forever Android-sovellusta, sinun on maksettava 2,99 dollarin maksu kaikkien ominaisuuksien avaamiseksi ja pelaamisen aloittamiseksi. Ensinnäkin avaat kaksi uutta saavutusta, koska kuka ei rakasta omaa ruokaa. Kaksi uutta saavutusta ovat: voileipän tekeminen ja oman mehun tekeminen. Edetessäsi tasoja näet päivittäiset aktiviteettisi ja reseptisi lisääntyvän.

Jos haluat käyttää Delicious Planet Forever -hakkerointia puhelimessasi, sinun on ladattava se laitteellesi ja noudatettava annettuja ohjeita. Liitä ensin laite tietokoneeseen. Yhdistä seuraavaksi Android-laitteesi verkkoselain tietokoneeseen. Kun se on tehty, voit asentaa Hacks-sovellukset puhelimeesi. Se on melko yksinkertainen, joten sinulla ei ole mitään ongelmia.

Nyt jäljellä on vain aloittaa pelin pelaaminen. Sinun on valittava Delicious Planet forever hakata laitteen aloitusnäytöltä aloittaaksesi pelin. Jos juutut tietylle tasolle, voit aina palata aloitusnäyttöön ja suorittaa tason sitten loppuun. Saadaksesi uusimman Delicious Planet -hakemuksen ikuisesti ladata iOS-sovelluksen, etsi verkosta vain avainsanoja. Löydät paljon asiaankuuluvia sivustoja, jotka tarjoavat ilmaisen latauksen.

Latasin ilmaisen version, mutta huomasin, että siinä oli useita virheitä. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että ilmaisella versiolla ei ole viimeisintä päivitystä. Siksi suosittelen premium-version hankkimista nauttimaan pelin täydestä pelaamisesta. Nautit maistelemasta uusimpia pelin sisäisiä bonuksia sekä pääsyn uuden pelaajan haasteeseen – Delicious Planet ikuisesti hakkeroida apk!