Talletus Puhelimella Rahaa

Jos sinulla on työpaikka ja sinulla on tili pankissasi, saatat pystyä saamaan talletuksen puhelimitse. Monet yritykset tarjoavat tällaista palvelua, jos talletat yrityksesi tarjoamalle kortille ja käytät sitä samana päivänä kuin teet talletuksen. Tämä on täydellinen ihmisille, jotka käyttävät korttiaan säännöllisesti eivätkä halua joutua kuljettamaan sekkikirjaa joka kerta, kun käyttävät sitä. Se auttaa myös, jos et matkustaa niin usein ja jätät mieluummin käteesi kotiin.

Kun saat talletus puhelimitse, sinun on varmistettava, että saat kaikki varat tililtäsi samana päivänä. Jos maksat laskuja verkossa, tämä on vielä tärkeämpää. Sinun ei tarvitse odottaa seuraavaan päivään, ennen kuin pääset talletuksellesi.

Joskus saatat huomata, että tietyt yritykset tarjoavat yksinomaan talletusta puhelimitse. Sinun tulisi aina tehdä ostoksia ja verrata hintoja, jos haluat löytää parhaan rahan käytettäväksi tarpeisiisi. Siellä on hyviä tarjouksia, mutta kannattaa ehdottomasti soittaa ja selvittää, mitkä yritykset tarjoavat näitä ei talletuspalveluja. Voit sitten päättää, haluatko käyttää niitä vai ei, ja kuinka paljon olet valmis maksamaan talletuksesta.

Kun sinulla ei ole talletusta puhelimitse, rahat kytketään tilillesi yleensä muutaman tunnin kuluessa. Halutessasi voit pitää rahat tililläsi, kunnes käytät niitä. Jos sinulla on pankkitili, voit käyttää tilisi mukana toimitettua ATM-korttia tai nostaa sen valitsemasi pankin kautta.

Ei talletusta puhelinrahalla ovat käteviä niille, jotka tarvitsevat välitöntä pääsyä rahoihinsä. Sen avulla heillä voi olla käteistä käytettävissään odottamatta varsinaisen pankin hyväksymistä talletuksellesi. Sinulla on myös enemmän hallintaa siitä, mitä talletat. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos talletat summia, jotka ylittävät kuukausittaisen nostorajan. Tästä on hyötyä, jos pankissasi on suuri saldo ja sinun on vaikea nostaa kaikkia rahaa kerralla.

Talletuksen käyttämättä jättäminen puhelinrahalla voi olla hyödyllistä monin eri tavoin. Sinulla on enemmän hallintaa siitä, mitä tilillesi menee, mikä tarkoittaa, että voit paremmin budjetoida rahasi. Sinulla on myös enemmän vaihtoehtoja rahojen nostamiseen. Voit tehdä tämän useimpien pankkiautomaattien kautta tai jopa verkossa Moneybookersin kaltaisissa paikoissa. Varmista, että mietit, kuinka helppoa sinulla olisi nostaa, jos tarvitset koskaan, niin et päädy tilanteeseen, jossa sinun on otettava aikaa päivästäsi mennä pankkiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *