Talleta 1e Saa 10e

Katselin Save the Marriage -sarjan viimeisessä erässä joitain konkreettisia tapoja, joilla voit säästää rahaa häihisi. Voit säästää rahaa tarjoamissasi ruoissa ja juomissa sekä häämatkallasi. On myös tiettyjä asioita, joita voit tehdä säästääksesi rahaa hääsi, kuten vuokrata kirkko tai lomakeskus huone, käyttää Elvis Presleyn jäljittelijän palveluja tai järjestää harjoitusjuhlat laajennetulla vieraslistalla. Tässä artikkelissa aion esitellä yhden helpoimmista tavoista säästää rahaa elämäsi suurimpana päivänä: Häät maksaminen suoraan pankkitililtäsi. (Jos päätät olla avaamatta tiliä, häätsi säästäminen voi silti olla mahdollista!)

Jos haluat säästää tuhansia dollareita elämäsi tärkeimmistä päivistä, on järkevintä maksaa siitä käteisenä. Sinun tulisi perustaa yksi kahdesta tilistä maksamaan häät: Yksi sinun ja toinen puolisosi nimessä. Kun olet määrittänyt tilisi, voit nostaa rahaa ja laittaa ne kohti tarvitsemiasi laskuja. Sinun ei tarvitse huolehtia korkojen maksamisesta kummallakaan näistä tileistä, koska sitä sovelletaan kaikkiin laskuihin, jotka sinun on todella maksettava.

Jotkut ihmiset kokevat, että heidän pitäisi säästää rahaa häätään luottokortilla, koska tämä on yleisin tapa tehdä ostoksia nykyään. Ongelmana on, että jos jokin menee pieleen, heidät jätetään ilman penniäkään heidän nimelleen. Parempi suunnitelma on perustaa säästötili, jota voi käyttää verkossa aina kun tarvitset. Jos käytät korttia, et voi koskaan tietää, milloin iso yllätys osuu.

Säästää rahaa häätasi voi olla erittäin helppoa yksinkertaisesti menemällä naimisiin verkossa. Sinun ei tarvitse koskaan jättää mukavaa kotiasi suunnitellaksesi häät. Sen sijaan, että olisit huolissasi vastaanottohallin tai ateriapalvelukustannusten maksamisesta, voit suunnitella kaiken kotona. Näin voit säästää vielä enemmän rahaa, koska sinun ei tarvitse maksaa mistään, kun hääpäivä on asetettu.

Suurin osa hääbudjetistasi tulee koristeisiin. Jos suunnittelet kaiken etukäteen, sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Voit ostaa tarvitsemasi materiaalit ja viedä ne sitten mukaasi kauppaan, jossa maksat vähittäiskaupalle. Kun saavut kauppaan, saatat kuitenkin saada paremman tarjouksen, jos aiot sisustaa kaiken itse. Vaikka se tarkoittaisi hieman enemmän rahaa sen tekemiseen, se on lopulta sen arvoista säästää rahaa suurelle päivälle.

Jos mietit kuinka säästää rahaa urasi alkuvaiheessa, vastaus on säästää vain häät. Yksi tapa tehdä se on osallistua joihinkin luokkiin riippumatta siitä, haluatko oppia uusia taitoja vai aloittaa uuden harrastuksen. On monia tapoja ansaita ylimääräistä rahaa häät, varsinkin jos aiot tehdä kaiken itse. Voit myös säästää rahaa huolehtimalla morsiamen puolueestasi. Useimmissa tapauksissa poikamiehet ja morsiusneidot ovat vastuussa monista asioista, avusta juhliin ja siivoamiseen häiden jälkeen.