Suomalaiset Rahapelit Pelataan

Jos mietit, mistä helvetistä suomalainen uhkapeli sai nimensä, no, tarina kertoo, että Suomen ‘pelaajat’ käyttivät uutta laskentamuotoa määritellessään maksuja korttipeleissä. Nykyään termiä käytetään kuvaamaan mitä tahansa onnenpeliä, jossa pelaaja ei ole merkittävässä epäedullisessa asemassa. Monet korttipelit kuuluvat tähän luokkaan, mukaan lukien baccarat, blackjack, ruletti, videopokeri ja yhä suosittu lotto. Sanan alkuperän uskotaan olevan suomalaisista kalastajakylistä, jotka tuottivat maailman ensimmäisen kansallisen arpajaisen.

Se oli arpajaisten voittaja, joka sitten päätti jakaa palkintorahat 22 miehen ja seitsemän hevosen kesken. Näitä 22 miestä kutsuttiin koumaleniksi ja hevosta faneiksi. Nykyään Suomessa sana voittavan käden omaavalle henkilölle on “honestytee”, joka on lähellä englanninkielisiä sanoja “loma”, “antaa” ja “antaa pois”. Siksi 22 miestä tunnettiin ”rehellisinä”.

Ensimmäinen peli, joka pelattiin tällä kokoonpanolla, oli lotto. Alkuperäinen pelilauta tehtiin kolmesta korttipaneelista. Neljä miestä istuisi vastakkain ympyrässä. Yksi miehistä asettaisi kortin korttipaneeliin itseään kohti. Heidän oli yritettävä ennustaa, minkä kortin vastustaja valitsisi. Jos he arvaisivat oikein, he voittavat jättipotin, jos he arvaisivat väärin, he menettävät kaiken.

Tämä oli pelin perusasiat ja säännöt pysyivät samana monien vuosien ajan. Ajan myötä peliin luotiin kuitenkin uusia muunnelmia. 1970-luvulla kehittäjät päättivät lisätä peliin taitotekijän. Siten pelaajille annettiin vain korttien laskemisen sijaan tietty määrä pisteitä joka kerta, kun he vetivät kortin. Nämä pisteet auttoivat pelaajia kehittämään vähän taitoa ja strategiaa.

Viime aikoina, kun suomalaisilla on vähemmän korttipelaajia kotitaloutta kohden kuin useimmissa muissa maissa, Snakkapakan tai Suomen Knapsikan kaltaisia ​​pelejä on syntynyt. Nämä ovat yksinkertaisesti pelin versioita, joissa kaikilla pelaajilla on joukko viisikymmentä korttia, mutta ilman laskukortteja. Pelaajan on vain pudonnut viisikymmentä korttia ja toivottava, että ne muodostavat oikean määrän pareja. Jos he tekevät, voittanut pelaaja ottaa kaikki pisteet. Peli häviää kuitenkin, jos he lyövät liikaa tai vetävät väärät kortit.

On myös online-sivustoja, joiden avulla voit pelata tällaista peliä tietokoneen kautta. Kirjaudut verkkosivustolle ja valitset pelin useista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Jos pelaat oikeiden ihmisten kanssa, peliä pelataan chat-järjestelmän kautta. Jos kyseessä on verkkosivuston ylläpitämä peli, sitä voidaan pelata myös tällä menetelmällä. Suomalaista uhkapeliä pelataan monin eri tavoin, sillä suomalaiset tunnetaan maailman älykkäimmistä pelaajista.