Subway Surfers Peli

Subway Surfers on hauska loputon juoksijan mobiilisovellus kahden pienen itsenäisen yrityksen Kiloo ja SYBO Games -yrityksiltä, ​​jotka sijaitsevat Kööpenhaminassa, Tanskassa. Se on tällä hetkellä saatavilla iOS-, Android- ja Kindle-laitteissa, ja se toimitetaan Unity-sovelluksen moottorilla. Tämän pelin ainutlaatuinen asia on kuitenkin se, että sinun on todella ohjattava metroasi monilla tasoilla ansaitsemalla rahaa matkan varrella. Sinulla on myös mahdollisuus avata lisäjunia ja ostaa päivityksiä jäljellä oleville autoille. Sain kyllästyneeseen siihen jonkin ajan kuluttua, mutta olen tallentanut suurimman osan edistyksestäni, joten annan sille piti ja palaan muiden luokse.

Ensimmäinen este on luiska, mutta se ei näytä siltä kuin metron surffaajien pelin muut kohteet, joten juutuin siihen. On myös muita esteitä, joita voit kohdata myös, kuten rahtikontti, sammutin ja kuorma-auto. Kun olen ylittänyt ensimmäisen esteen, siitä alkaa tulla hieman vaikeampaa. Ensimmäinen tavoitteeni oli yksinkertaisesti päästä tunnelin päähän jäämättä loukkuun, törmäämättä johonkin tai törmäämättä mihinkään, mikä saisi minut kaatumaan. Tätä varten minun piti käyttää hoverboardia kiskona. Valitettavasti se ei toiminut kovin hyvin, joten hoverboardin käyttämisen sijaan käytin vain jalkojeni pyöriä.

Saavuttuani tunnelin päähän kohtaan toisen haasteen, joka on ansaita kolikoita ja ansaita tähtiä jokaiselle tasolle. Kuten luiskat, ensimmäiset haasteet ovat todella vaikeita, koska joudut ohjaamaan hyvin pieniä ajoneuvoja liukkaalla maalla. Kuitenkin, kun siirryt eteenpäin, alustalla on helpompi navigoida, joten työskentelin nopeasti tasojen läpi. Temppu, jonka tajusin vihdoin pelin kaikkien tasojen hallinnan jälkeen, oli se, että käytettävissä on lisävoimia. Näiden lisävoimien avulla voit kasvattaa pisteitäsi ansaitsemalla kolikoita. Mitä nopeammin ansaitset, sitä enemmän tähtiä saat, joten keskityin siihen ansaitsemaan kolikoita nopeasti ja ansaitsemaan myös tähtiä.

Kun ansaitset kolikoita, voit ostaa ne kaupasta. Suurimmalla osalla niistä kestää vain muutaman sekunnin, joten se ei ole iso sijoitus. Ostin yhden jokaiselle tasolle ja yhden jokaiselle omistamalleni hoverboardille. Haasteen lisäämiseksi käytin molempia samanaikaisesti välttääksesi esteitä ja hyppäämällä metron aukkojen yli.

Metro Surfers on hauskaa. Se ei luultavasti ole paras arcade-peli siellä, mutta se on varmasti yksi parhaista lisävoimista, jotka löydät tietokoneelle. Sen lisäksi, että voit jatkaa juoksemista osuessasi pohjaan, se antaa sinulle myös rajattoman elämän, antaa sinun päästä erilaisiin tunneleihin ja hallita merkkejä joko näppäimistöllä tai hiirellä. Pelissä ei ole paljon, mutta se tarjoaa riippuvuutta silmukan, joka pitää sinut pelissä. Koska säätimet eivät ole tarkkoja, minulla on tapana käydä silmukat läpi muutaman kerran vain saadaksesi tuntuman nopeudesta ja temppuista. Nopeus kasvaa joskus hieman liian nopeasti, mutta jatkan vain.

Grafiikka on melko kunnollinen. Ne eivät ole näyttäviä, mutta eivät myöskään näytä huonolta. Musiikilla ei ole minkäänlaisia ​​ärsyttäviä taustaääniä, mutta itse kappaleet ovat tarttuvia. Pidin erityisesti Subway Surfers -musiikista, jossa on käytetty musiikkisävyjä ja harmonioita parhaiten, mitä olen koskaan kuullut pelissä.