Star Wars Pelit

Tähtien sota -peleistä on tullut iso hitti fanien keskuudessa, ja sillä on valtava seuraaja maailmanlaajuisesti. Star Wars -maailman uusille faneille voi olla ylivoimaista yrittää kahlata valtavan määrän sisältöä. Onneksi olen pelannut näitä pelejä jo vuosia ja olen kehittänyt strategian, jota käytän aina, kun juutun kiinni. Jos olet kiinnostunut aloittamaan Star Wars -pelien käytön, lue lisää saadaksesi lisätietoja!

Kaksi ensimmäistä luokkaa, joista keskustelen, ovat LEGO ja galaksin rakentaminen. LEGO Star Wars -sovelluksessa rakennat ikonisia hahmoja, kuten hahmo Luke Skywalker, ja luot LEGO-version tietystä avaruustaistelusta, johon osallistut. Jos et ole vielä pelannut tätä peliä, on suositeltavaa aloittaa pienestä ja rakentaa kaikki tyhjästä. Se voi olla vähän aikaa vievää ja vaikeaa, mutta tulokset ovat sen arvoista! Toisaalta, jos olet sitkeä fani, kannattaa ehkä tutustua galaksirakennukseen.

Tähtien sota -pelien alkuperäisessä trilogiassa pelasit kuin hyvä kaveri Jedi-ritari ja taisteli Galaktista tasavaltaa vastaan. Mukana olivat tasavallan ja imperiumin puolet, ja sinun oli suoritettava tehtäviä voittaaksesi sodan ja pelastaaksesi prinsessan. LEGO galaxy conquers on alkuperäisen trilogian esipuheita, ja se on edelleen yksi saagan tunnetuimmista ja nautinnollisimmista eristä.

Toisin kuin kaksi edellistä Tähtien sota -peliä, pimeät voimat ovat avoimen maailman ensimmäisen persoonan ampujapeli (FPS). Pelaat iskusotilaina ensimmäisen persoonan näkökulmasta, kun olet seuraamassa tavoitetta. Aivan kuten alkuperäisessä trilogiassa, olet paikalla avaruusasemalla ja keisari johtaa keisarillista laivastoa. Myrsky ja pimeiden voimien läsnäolo uhkaa tuhota avaruusaseman. Tämän lähestyvän katastrofin pysäyttämiseksi iskusotilaat on koulutettu suorittamaan tiettyjä tehtäviä, kuten avaruusaseman puolustaminen vihollisen hyökkäyksiltä.

Uudessa LEGO Star Wars: The Force Awakens -tapahtumassa, joka on ensimmäinen LEGO-strategiapeli viimeisimmässä elokuvasarjassa, upouusi luku on lisätty sagaan. LEGO Star Wars -elokuvien toinen aalto on jo käynnissä ja sisältää erillisen LEGO Star Wars: The Force Awakens -elokuvan, joka perustuu elokuvassa kuvattuihin tapahtumiin. Niin kauan kuin odotamme saagan kolmannen erän olevan parempi kuin toinen, on vielä aikaista julkistaa tontin viralliset yksityiskohdat. Ja jos sellaisia ​​on, ensimmäisen persoonan ampujan pelityyli pettää varmasti sinut.

Toistaiseksi ensimmäiset LEGO Star Wars -elokuvat ovat osoittautuneet valtavaksi osumaksi pienten lasten ja aikuisten keskuudessa, ja myös niiden suosio ei ole loppumassa. Voimme odottaa, että LEGO Star Wars -pelien seuraava aalto palvelee enemmän nuoria lukijoita ja faneja, ja on jopa joitain, jotka on erityisesti suunniteltu niille, jotka rakastavat roolipelien pelaamista, omien avaruusalusten rakentamista tai vanhan tasavallan uudelleenrakentamista. ja Imperiumin tukikohta. LEGO Star Wars -pelit, kuten Old Republic II ja LEGO: Into the Storm, ovat jo luoneet valtavan buzzin Star Warsin kovaa fanaatikkoa kohtaan. Tämä on helpottanut LEGO Star Wars -pelien löytämistä verkosta verkkosivustoilta, jotka tarjoavat ILMAISIA pelejä tai joita voidaan pelata heti asennuksen jälkeen.