Star Stable Online

Star Stable Online for Mobile on ollut yksi suosituimmista peleistä App Storessa teini-ikäisille. Tällä hevoskilpailupelillä on erinomainen grafiikka, ja se on yksinkertainen käyttää peliä, joka ei vaadi aikaisempaa tietoa hevosista. Aloitat valitsemalla hevosen ja valitsemalla sitten tallisi hoitamaan heitä.

Tämän hevospelin päähenkilö on vakaa vartijasi, Fredric. Hän työskentelee kahden kumppanin kanssa, nimeltään Powder ja Layla. Voit kiertää merkkejä sen mukaan, miten haluat hallita peliä. DFC: Fredric & Layla sisältää eläin-kissaparin ja myös suloisen poikasen. He ovat hyviä ystäviä, jotka huolehtivat Feddystä hevosen kuvapisteistä. Jos olet kyllästynyt pelaamaan ikivanhoja hevospelejä, kokeile tätä, koska se on erilainen ja jännittävämpi kuin muut.

Fredric ja hänen kaksi kumppaniaan hoitavat yhdessä Feddyä. DFC: Freddy & Layla sisältää YouTube-videoita, jotka on upotettu peliin. Voit myös jakaa videoita ja valokuvia ystävien kanssa ja kommentoida myös YouTubessa. Sosiaalisen median integraation avulla voit twiitata, Facebookia ja tilapäivityksiä tallistasi.

Kahden miellyttävän hahmon lisäksi tässä upeassa pelissä on monia muita mielenkiintoisia ihmisiä. Pelin avulla voit vierailla Ruotsissa, josta löytyy paljon kuuluisia ihmisiä ja maamerkkejä. Voit tavata ruotsalaisia ​​ystäviäsi ja käydä ostoksilla suositulla kylän aukiolla. Lisäksi voit matkustaa muihin jännittäviin paikkoihin ympäri maailmaa, kuten Venäjälle, Egyptiin ja moniin muihin osiin Aasiaa. Avoimen maailman konsepti on lainattu tunnetusta avoimen maailman videopelistä, Mafia Warsista.

Freddy Vs Laylan maailmassa sinulla on kaksi vaihtoehtoa pelata peliä. Voit joko hallita Freddyä näppäimistön ohjaimilla tai pelata hiirellä. Jokaisella hahmolla on oma erityinen hyökkäyksensä ja erikoisliike. Näiden liikkeiden avulla voit kaataa vastustajat ja tainnuttaa vihollisesi ennen niiden lopettamista. Näppäimistöohjainten käyttö on yksinkertaisempaa, koska sinun tarvitsee vain napsauttaa oikeaa näppäintä suorittaaksesi erilaisia ​​hyökkäyksiä ja strategioita.

Sosiaalisen median integraatio on toinen mielenkiintoinen piirre. Voit lähettää kommentteja, ehdotuksia ja päivityksiä suosikki YouTube- ja Facebook-käyttäjillesi. Voit myös lähettää viestejä eri blogeihin ja jakaa kuvia, artikkeleita ja videoita myös verkkosivustolla. Pelin käyttöliittymä on hyvin samanlainen kuin Mafia Wars, mutta siinä on paljon flash-käyttöliittymä. Voit myös ostaa DFC-maitopakkauksia, jotka voidaan kerätä jokaisesta taposta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *