Star Joker on yksi Internetin suosituimmista peleistä. Syy, miksi se on niin suosittu, johtuu siitä, että voit käyttää jokeria avatarina, ja voit tehdä tämän monilla eri tavoilla. Voit esimerkiksi valita jokeri ja asettaa vähintään kahden tai kolmen krediitin panoksen mille tahansa joukkueelle, jonka panit rahasi voittoon. Saat useita lahjoja ihmisiltä, ​​joiden kanssa pelaat, ja jos voitat, saat kaikki heidän lahjansa. Jos häviät, sinun on palattava kasinolle, mutta rahasi palautetaan.

Sen lisäksi, että voit käyttää todellisia kasvojasi hahmona, voit käyttää myös useita erilaisia ​​esineitä tähtijokerikuvina. Esimerkiksi yksi yleisimmin käytetyistä kuvakkeista näissä peleissä on tähti jack-o-lyhdyt. Näitä kuvia on kaikenlaisia ​​ja kokoja, mutta on olemassa erityinen kuvio, jota monet hedelmäpelien suunnittelijat käyttävät tekemään niistä ainutlaatuisia. Yksi merkittävimmistä symboleista, joita näiden kuvakkeiden kanssa käytetään, on kallo ja sääriruut.

Joissakin tapauksissa voit jopa ryhtyä niin kutsuttuihin bluffauspeleihin eikä laskea käyttämiäsi hyvityksiä. Tämä tarkoittaa, että voit istua siellä ja pelata tähtijokeripeliä ja yrittää voittaa konetta aina, kun pelaat sitä. Kun on aika pelata oikealla rahalla, sinun on käytettävä järjestelmää, joka toimii yhdessä silmiesi ja aivojesi kanssa, päättääksesi, onko ruudulla näkyvä kuva oikea kuva vai vain kuvio, joka on toistettu useita kertoja näytöllä . Monissa tapauksissa hyvä strategia voi tarkoittaa eroa voiton tai hävinneen suuren määrän oikeaa rahaa. Ilman rahaa pelaaminen tarkoittaa myös sitä, että voit löytää usein paljon suuremman määrän erilaisia ​​pelejä kuin pelatessasi oikealla rahalla.

Pelin perusasetukset ovat erilaiset pelaamasi version mukaan. Jotkut eroista sisältävät voittolinjojen sijoittelun sekä symbolien näyttämiseen käytetyt kuvakkeet. Voittolinjojen sijoitus koneeseen muuttuu villien sijainnin mukaan, mutta kuvakkeet näkyvät johdonmukaisesti kaikkialla pelikentällä.

Joissakin tapauksissa rullat kytketään pääautomaattiin, kun taas toiset rullat kytketään hedelmäpelin itsenäiseen osaan. Kelan tyyppi, jolla pelaat, vaikuttaa siihen, kuinka hyvin saat kaiken koordinoiduksi pelin kanssa. Esimerkiksi tähtijokeripeliin kuuluvissa villirullissa painetaan satunnaisia ​​symboleja, kun taas koneen vakiosymboleihin kiinnitetyillä keloilla ei. Jotkut koneet pelaavat rullia käyttämällä bonusjärjestelmää, jossa saat oikeaa rahaa onnistuneen panoksen tekemiseen. toiset käyttävät vain oikeaa rahaa.

Tämän peliautomaatin muita ominaisuuksia ovat kuoren sisällä olevien kolikoiden määrä ja koneen yläosassa näkyvät symbolit. Kuoressa olevat kolikot sisältävät aina jo liikkeessä olevia jokereita, kun taas yläosassa olevat symbolit ovat sellaisia, joita voi voittaa ilmaiskierroksilla. Kun katsot keloja, huomaat, että koneessa on kahden tyyppisiä sirontasymboleja. Jotkut näistä symboleista muuttuvat koneen liikkuessa, kun taas toiset pysyvät kiinteinä. Huomaa myös, että jättipottipalkinto, joka voidaan nähdä monissa näistä koneista, riippuu sisällä olevien kolikoiden kokonaismäärästä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *