Sinä Piirrät Google Arvaa

Jos olet käyttänyt tai oppinut piirtämään Googlea, tiedät jo, että se on online-piirtotyökalu. Se on erinomainen työkalu sarjakuvien luomiseen ja jakamiseen muiden kanssa; piirtät kuitenkin Googlea samalla tavalla kuin ihmiset piirtävät sarjakuvia. Toisin sanoen, jos haluat olla Google-taiteilija, sinun on opittava, kuinka piirtää Google. Eritellään tämän artikkelin vaiheet ja helpotetaan Google-piirustuksen oppimista.

Ensimmäinen askel on löytää kuva ympyrästä, neliöstä tai muusta muodosta. Voit käyttää omaa kuvaa inspiroimaan sinua; saatat jopa löytää enemmän inspiraatiota katsomalla videoita taiteilijoilta verkossa. Kun olet löytänyt hyvän kuvan käytettäväksi referenssinä, on aika alkaa piirtää. Aloita yksinkertaisesti hahmottelemalla muoto mustalla musteella. Piirrä viivat ympyrän tai neliön sisään saadaksesi perspektiivin ulkopuolelle. Sieltä on vain lisättävä yksityiskohtia.

Seuraava vaihe on piirtää neliöt, viivat ja ympyrät. Tämä on todella helpompaa kuin miltä näyttää. Niille, jotka eivät ole tienneet kuinka piirtää Googlea, huomaat, että ympyrä ja neliön muotoinen muoto näyttää suoralta viivalta, kun taas viivat ja ympyrät näyttävät olevan kaarevat. Voit piirtää ne oikein vain täyttämällä ylimääräiset välit väreillä.

Viimeinen vaihe on piirtää perusmuodot. Nyt olet valmis lisäämään joitain yksityiskohtia, kuten yksityiskohtia sivuilla ja yläosassa. Yläosassa voit lisätä hieman siksak-kuvion ainutlaatuisen ilmeen saavuttamiseksi. Voit lisätä yksityiskohtia alareunaan käyttämällä liukuväriä. Kun opit piirtämään Googlea, tämä on yksi helppo yksityiskohta, joka voi antaa sille realistisen ilmeen.

Nyt näet, miltä se näyttää, kun piirrät Google 3D-muodossa; se on tosi siistiä! Voit oppia piirtämään Googlea verkossa online-oppaiden avulla. Jos kuitenkin haluat mieluummin oppia piirtämään tämän itse, voit löytää oppaita verkosta.

Google-piirustuksen oppiminen verkossa on ehdottomasti nautinnollinen kokemus. Se antaa sinulle mahdollisuuden oppia viivoista, muodoista ja niiden yhdistymisestä muodostaen jotain niin hämmästyttävää. On mielenkiintoista katsoa ja hauskaa piirtää. Perusteiden oppimiseksi on parasta aloittaa helpoimmilla muodoilla, kuten ympyrät ja neliöt. Kun hallitset nämä, voit siirtyä edistyneempiin aiheisiin, kuten Google-logojen piirtämiseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *