Saarela Fi Peli

Saarela on kolmas erä saman nimisessä simulaatiopelisarjassa, ja se lupaa vielä hauskempaa kuin muut sitä edeltävät pelit. Itse asiassa saatat olla iloisesti yllättynyt siitä, mitä tämä peli tarjoaa sinulle. Jos rakastat kiinteistösimulaatioita ja nautit kiinteistöjen hallinnasta, nautit ehdottomasti tämän pelin pelaamisesta. Itse asiassa löydät todennäköisesti paljon nautintoa pelatessasi.

Pelin tarina pyörii kuvitteellisen kaupungin, nimeltään Saarela. Pelaat Diegona, uutena kiinteistösijoittajana, jolle paikallishallinto on antanut tehtäväksi hoitaa tietty maa-alue. Sinun on valvottava koteja, yrityksiä, puistoja ja muistomerkkejä, jotta voit ansaita rahaa ja vastata kaikkiin sijoittajien vaatimuksiin. Päätavoitteesi kullakin tasolla on varmistaa, että sinulla on tarpeeksi omaisuutta, jotta kaikki miehistön jäsenet voivat elää mukavasti. Mutta temppu on, että sinun on tehtävä hyvin kaikilla tasoilla saadaksesi tarpeeksi rahaa eri projekteille. Jokaisella tasolla on otettava huomioon monia asioita, ja on vielä enemmän haasteita, jotka on voitettava, kun siirryt seuraavalle tasolle.

Saatat ajatella, että voit vain kääntää pelin pääavaimen painikkeeksi ja aloittaa rakentamisen heti, ja se on pelin laajuus. Sitä ajattelit ennen kuin aloitit tämän simulointipelin. Kiinteistö ei kuitenkaan toimi näin. Sinun on todella käytettävä jonkin verran suunnittelua ja ennakointia ansaitaksesi rahaa tässä pelissä. Ja sinun pitäisi myös olla hyvä silmä valita paras kiinteistö, kunnostaa se ja myydä se sitten voittoa varten.

Siksi sinun tulisi käyttää omistamaasi omaisuutta viisaasti pelissä. Varmista, että rakennat asuinrakennukset sopivalla tiheydellä, jotta niissä voi olla pieni määrä ihmisiä. Sitten tietysti sinun on myytävä nämä kiinteistöt nopeasti ansaitaksesi mahdollisimman paljon rahaa. Mutta jos otat liian monta pikakuvaketta tai epäonnistut kunnostamaan kiinteistöäsi oikein, et ehkä pysty myymään omaisuuttasi tarpeeksi nopeasti, ja ainoa tapa voit voittaa tämän ongelman on sijoittaa enemmän rahaa liiketoimintaan.

Saatat joutua panostamaan enemmän rahaa uuden omaisuuden ostamiseen pelistä, mutta tämä on todella hyvä asia sinulle, koska se tarkoittaa, että opit yrityksen toiminnan ja tulet paremmin hallitsemaan kiinteistöliiketoimintaasi. Rahan sijoittaminen liiketoimintaan on olennainen osa peliä, eikä sinun pitäisi koskaan ohittaa sitä. Jos haluat menestyä, sinun on pystyttävä hallitsemaan sijoituksiasi ja kasvattamaan kiinteistösalkkua helposti.

Kaiken kaikkiaan Sareila Fi on peli, jota voit pelata ystävien kanssa tietokoneella tai Internet-yhteydellä. Se on hauskaa ja grafiikka on tarpeeksi mukavaa häiritä sinut pelin tärkeästä tehtävästä. Joten jos olet joskus halunnut pelata peliä, joka opettaa sinulle kiinteistöistä ja siitä, mitä sinun on tehtävä saadaksesi sen oikein, Sareila Fi on peli sinulle. Aloita agenttisi jo tänään!