Ryhmä Hau Peli

Jos mietit piilotetun GPS-kameran hankkimista ja tällaisen sovelluksen hyödyt, lue sitten. Jos olet kiinnostunut saamaan huippuluokan GPS-paikannuslaitteen kohtuuhintaan, harkitse hyvän matkapuhelinvakoiluohjelman käyttöä. Matkapuhelimen vakoilusovellus on kannettava, internetvalmis laite, joka voi tehdä kaiken, mitä GPS-vastaanotin voi tehdä.

GPS-laitteen käyttö ulkona ollessaan johtaa yleensä ihmisten hämmennykseen, katoamiseen ja mahdollisesti häirintään. Matkapuhelimen vakoilu voi auttaa sinua seuraamaan, mitä tarkalleen tapahtuu, kun et ole lähellä. GPS-järjestelmä, joka tulee useimpien liikkuvien vakoojalaitteiden ohjelmien kanssa, on suunniteltu toimimaan täydellisessä pimeydessä. Laitteessa ei todellakaan ole visuaalisia viitteitä siitä, että se nauhoittaa mitä tapahtuu, joten kuka tahansa, joka sattuu olemaan lähellä, ei näe, että sinua äänitetään. Siksi et tule epäilyttäväksi, kun poistut huoneesta tai yhtäkkiä muuttuu hiljaiseksi.

Samoja sovelluksia, joita voidaan käyttää lastesi seurantaan tai aviopuolison silmällä pitämiseen, voidaan käyttää melkein kaikkien valitsemiesi henkilöiden seurantaan. Vakoile vihollisiasi tekstiviestien kautta; vakoilla liikekumppaneita matkapuhelimen käytön kautta; vakoilla työntekijöitä älypuhelimien kautta; ja jopa vakoilla teini-ikäisiä älypuhelimiensa kautta. Luettelo näiden mobiilivakoilusovellusten mahdollisista käyttötavoista jatkuu loputtomiin. Niin kauan kuin planeetalla on matkapuhelimia, tarvitaan tämän tyyppisiä sovelluksia. Itse asiassa tällaisille sovelluksille on tällä hetkellä paljon kysyntää.

Miksi sinun pitäisi mennä ulos ja hankkia älypuhelimen vakoilusovellus? Syy, miksi suosittelen sinua menemään ulos ja hankkimaan yhden näistä laitteista, johtuu siitä, että ne ovat suhteellisen halpoja eivätkä vaadi sopimusta. Ei myöskään tarvitse odottaa kuukausilaskun ilmestymistä, ennen kuin voit käyttää puhelinta sitä käyttämällä. Voit selata Internetiä älypuhelimellasi huolehtimatta lisämaksujen maksamisesta.

Jos tarvitset jotain tällaista, saat sellaisen joko Googlelta tai Applelta. Applella on iPhone ja Googlella Android-puhelin. Nämä kaksi yritystä ovat menestyneet laitteidensa kanssa, joten tiedät, että ne toimivat hyvin sinun ja sinun tarpeidesi kanssa. Suosituin näistä kahdesta yrityksestä on Google. On kuitenkin olemassa muita yrityksiä, jotka ovat yhtä suosittuja.

Ensimmäistä sovellusta, jota voit tutkia, kutsutaan nimellä XnSpy. Tämä sovellus on Spyware Protect iPhone -klooni, joka on erinomainen roistovaltioiden vakoiluohjelmien torjuntaohjelma. Asennat tämän periaatteessa kohdelaitteeseen ja teet sitten hakuja siitä. Jos etsit jotain “mieheni” kaltaista, saat selville kaiken mitä sinun tarvitsee tietää miehestäsi. Tämä ohjelmisto toimii yhdessä Google Mapsin kanssa, mikä tarkoittaa, että voit myös saada reittiohjeet ja nähdä määränpääsi.