Jos olet yksi niistä henkilöistä, jotka haluavat pelata piilotettuja esineitä, voit varmasti nauttia tästä Wii-pelistä nimeltä Bandit Games Wii. Pelin päätavoitteena on, että pelaaja löytää kaikki kussakin vaiheessa luetellut esineet. Pelaajana voit kääntää eri näkymää tarpeen mukaan. Soitin voi myös juosta nopeammin ja siirtää kameraa vasemmalta oikealle etsiessään kohteita.

Alkutasolla sinulle annetaan yksinkertaiset ohjeet Wii-kaukosäätimen ohjainten käytöstä. Voit myös siirtää hahmoa nuolinäppäimillä sekä vasemmalla ja oikealla nuolella ohjata hahmosi. Sinulle on tarjolla erilaisia ​​tasoja ja vaikeus kasvaa nopeasti. Jokaisen tason lopussa sinulle annetaan salainen esine, joka antaa sinulle parhaat pisteet.

Pelin Wii-versiossa on erilaisia ​​vaihtoehtoja pelaajien valita. Esimerkiksi pelaajat voivat joko pelata näppäimistöllä tai ohjaimella valintansa mukaan. Näppäimistövaihtoehto tarjoaa selkeämmän toistoruudun, joka helpottaa lueteltujen kohteiden löytämistä. Toisen vaihtoehdon avulla voit pelata peliä Wii-kaukosäätimillä samalla, kun pelaat ohjaussauvan avulla. Näiden kahden vaihtoehdon lisäksi on myös mahdollisuus hallita merkkejä Nunchukilla.

Bandit Games Wii: n Wii-versio on saatavana suhteellisen halvalla, koska sillä on monia jännittäviä ja innovatiivisia ominaisuuksia. Joissakin peleissä pelaajat voivat jopa sekoittaa aseita hahmoihin. Tämä lisää peliin hauskempaa ja jännittävämpää ja tekee pelistä mielenkiintoisemman. Voit myös valita eri vaikeustasot eri pelaajille.

Peliä pelattaessa on tärkeää suorittaa useita toimintoja, kuten aarteen piilottaminen, aseen löytäminen ja taistelu zombi-aaltojen kanssa. Pelaajalla on rajoitettu aika pelata, ja siksi heidän on oltava nopeita, jotta hänellä olisi riittävästi aikaa pelin loppuun saattamiseen. Pelaajalle on myös hyödyllistä säästää edistystä taistelun voitettuaan, jotta he voivat jatkaa pelaamista seuraavalla kerralla. Tämän lisäksi Wii-foorumi tarjoaa erilaisia ​​huijauskoodeja, joiden avulla pelaaja voi selviytyä vaikeista vaiheista nopeammin.

Bandit Games Wii: n Wii-versio on yhteensopiva kaikkien ohjelmistoversioiden kanssa, mikä antaa pelaajille mahdollisuuden nauttia erilaisista pelikokemuksista. Siksi voit pelata peliä muiden Wiis-laitteiden kanssa paikallisen langattoman verkon kautta tai verkossa Internetin kautta. Eri hahmojen hallitsemiseksi on olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja, ja peli on erittäin jännittävä ja myös virkistävä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *