Ray Gold Jaska on suolaisen veden kala, jota kutsutaan joskus nimellä “Jolly Jim”. Tämä on suuri ja kaunis makeanveden kala, joka voi kasvaa jopa kaksi metriä. Tämä on saaliskala, jota löytyy Etelä-Amerikan, Australian ja Uuden-Seelannin vesiltä. Se asuu sekä makeassa että suolaisessa vedessä, ja sen on tiedetty asuvan makeassa vedessä toisinaan. Se on lihansyöjä, ja sitä esiintyy joskus syötti-kalakouluissa. Tämä tekee siitä erinomaisen kalastettavan kalan, koska jos kohdistat tämän kalan lautalla, on todennäköisesti helppo kelata sitä sisään.

Jaska on saanut lempinimen “Rattler” sen Rattlinin kaltaisen hännän takia. Jaskalla on kirkkaan oranssi pää, ja sen sivuilla ja vatsassa on mustat raidat. Sen selkäevässä on myös mustat raidat. Jaskan selkäevä liikkuu ylös ja alas riippuen siitä, miten kala liikkuu. Ray Gold Jaska on kolmion muotoinen suu, jossa on joukko teräviä teräviä hampaita.

Ihmiset ovat saaneet säteitä rasvaisesta lihastaan ​​vuosisatojen ajan. Se on hieno kala grillata, koska se antaa sinulle paljon makua. Kalan grillaus grilliharjalla auttaa pitämään vaa’at poissa kaloista. Ennen kuin alat grillata Jaskaa, varmista, että sinulla on haaleaa vettä, sillä suolaisen veden kalat kuluttavat helposti liian kuumaa vettä. On tärkeää, ettet yritä keittää Jaskaa sen ollessa vielä elossa.

Kun kala on kypsennetty, poista se grillistä tai tulipesästä. Säteet syövät kaikki jäljellä olevat evät pitkin eviä. Kun Jaska on poistettu grillistä, sen tulisi antaa jäähtyä huoneenlämpötilaan. Järjestä kala yhtenä kerroksena ilmatiiviiseen muovipussiin. Poista pussin sisällä olevat ilmataskut nostamalla pussi pään yli.

Ruoan valmistamiseksi aseta kolme kupillista valkoviinietikkaa ja kolme ruokalusikallista suolaa vetoketjupussiin ja sulje pussi. Vetäkää pussi ylöspäin, jotta ilmaa ei pääse ulos, ja sido sitten pussi kiinni. Aseta kalafileet vetoketjupussiin ja anna niiden istua jääkaapissa noin kaksi päivää. Tänä aikana etikka kovettuu ja sitten leikataan kalat yksinkertaisesti kolmeen tuumaan kolmeen tuumaan.

Valmistellessasi tätä ruokaa sinun on varmistettava, että marinoit Jaskaa vähintään 30 minuutin ajan ennen ruoanlaittoa. Tämä auttaa säilyttämään kalojen tuoreuden. Valmistelu voi usein olla vaikeaa, mutta jonkin verran työtä ja oikeita työkaluja käyttämällä se voidaan suorittaa täydellisesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *