Ray Kaikki Pelit

Rayman Raving Rabbids on yksi Wii: n ladatuimmista peleistä, ja jos olet minun kaltaiseni Rayman-fani, rakastat sitä myös. Rayman Raving Rabbids on Rayman-sarjan hitti. Peli on hauskaa, koska sinun on palautettava rauha pahalle kuningattarelle. Löydät monia erilaisia ​​hahmoja pelattavaksi kuten tässä pelissä, mukaan lukien tavallinen Rabbid ja uusi hahmo, The Big Bad. Peli on hauskaa, ja jos et ole koskaan pelannut alkuperäisiä Rayman-pelejä, tämän pitäisi olla paras ehdokas kokeilla.

Pelissä olet asetettu näyttämön keskelle ja olet vastuussa järjestyksen palauttamisesta koko maassa poistamalla kaikki huonot elementit, jotka ovat vallanneet. Vakiopelissä on muutama tila: tarinatila, moninpelitila ja haastetila. Story-tilassa sinun täytyy ohjata peliä läpi seikkailun ja yrittää tehdä oikeita päätöksiä koko pelin ajan. Moninpelitilassa näet, että olet moninpelaaja, joka taistelee muiden verkossa olevien pelaajien kanssa. Pelattavissa on pari erilaista karttaa, ja ne muuttuvat joka kerta.

Suurin ero tuntemiemme ja rakastamiemme pelien ja tämän välillä on mittakaava. Sinun täytyy lentää kaikkialla tässä. Hallintalaitteet ovat melko yksinkertaisia, mutta se muuttuu melko vaikeaksi liikkuessasi. Iso paha, kuten häntä kutsutaan pelissä, on paha kaveri, ja kuten sarjakuva, hänellä on omat motiivit ja armeija sotajoukkoja, jotka tekevät tarjouksensa. Tarina kulkee melkein kokonaan viidakossa, jossa sinun on pelastettava ihana Flora Big Badin kynsistä.

Rayman Raving Rabbids käyttää Wii MotionPlus -ohjelmaa 3D-tehosteiden esiin tuomiseen. Valitettavasti tämän ominaisuuden tarkkuus ei ole kovin hyvä, joten sinun on todella pyrittävä ampumaan pelin vihollisia ja esineitä vastaan. Olisi ollut kiva nähdä parannettu grafiikka hahmoille, mutta tämä peli on silti melko hauskaa. Tasohyppely tapahtuu samalla tavalla kuin muut pelit, ja tasojen läpi etenemiseen tarvitaan satunnaista näytön siirtymistä. Aseet, jotka kaikki perustuvat eläimiin, auttavat myös tasojen läpi pääsemisessä.

Rayman Raving Rabbids saa paljon vähemmän toistuvia tasoja edetessä, kun käy ilmi, että sinun on etsittävä eri esineitä kullakin tasolla sen sijaan, että vain toistettaisiin samoja toimintoja. Ohjaimilla kestää vain vähän aikaa tottua muutaman yrityksen jälkeen, mutta tämän pelin kauneus on, että kun olet löytänyt mukavuusvyöhykkeesi ohjauksille, hyppää vain sisään ja pidät hauskaa. On jopa mahdollisuus sammuttaa liike plus, mikä auttaa myös. Tätä peliä suositellaan ihmisille, joilla on liikesairauksia ja jotka eivät siedä joutuvansa liikuttamaan silmiään liikaa videopelejä pelatessaan.

Rayman Raving Rabbids -kehittäjä on Big Fish, yritys, joka tunnetaan pääasiassa työstään Disney-franchising-yrityksissä. Se on kuitenkin myös erittäin pätevä tasohyppelypeli, jossa on paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja ja sisältöä pelaajien tutkittavaksi. Seikkailuja on kymmenen tasoa, joista kolme voidaan pelata yksin, viisi toisen pelaajan kanssa verkossa jaetussa näytössä ja viisi muuta kahdelle pelaajalle verkossa. Kymmenen tasoa vaihtelevat normaalista asiantuntijatilaan, jossa sinun on suoritettava kaikki pulmat tietyn ajanjakson aikana, muutama ylimääräinen pulmavaihe heitettävä sisään. Kun pelaat yhden pelaajan tasoa, sinun on voitettava kaikki sienet ennen kuin kilpailijasi tekevät , ja siirryt laiturilta toiselle etsimällä tätä.