Rahapelit Ilman Tunnistautumista

Floridassa uhkapelaaminen ilman tunnistusta on vakava rikos. Floridan osavaltion mukaan kaikki toimet, joihin liittyy rahanvaihto arpajaisten tai muiden arvoesineiden ostamiseksi, katsotaan uhkapeleiksi Floridan osavaltiossa. Uhkapelit ilman tunnistusta ovat kuitenkin väärinkäytöksiä monilla lainkäyttöalueilla. Rikkomukseen voi sisältyä myös joitain rikkomuksia, kuten piilotetun aseen kantaminen tai liikennemerkin rikkominen. Tunnistamattomista rahapeleistä syytetään yleensä Floridan perussäännön 766 §: n nojalla.

8. heinäkuuta 2020 Jeffrey Ostrowski, 31-vuotias, pidätettiin uhkapelaamisen tapauksen yhteydessä. Herra Ostrowski pysäytettiin ajamisesta ilman vakuutusta. Hänellä ei ollut todisteita rekisteröinnistä eikä hänellä ollut lisenssiä. Edustajat suorittivat hengitystestin tapahtumapaikalla, ja myöhemmin epäilty kirjattiin läänin vankilaan, jossa hän pysyi vankilassa kaksi viikkoa, kun viranomaiset tutkivat asiaa.

Herra Ostrowski epäonnistui useissa esiintymisissä tuomioistuimessa, koska hänen takuita oli rikottu. Viranomaiset saivat pian tietää, että herra Ostrowskia etsittiin toisesta syytteestä, ja he saivat hänelle pidätysmääräyksen. Kun tuomari luki määräyksen, hän kysyi, onko se pätevä. Varajäsen kertoi tuomarille, että määräys oli Floridan perussäännön mukainen ja että se annettiin tiedoksi, kun henkilö pidätettiin.

8. elokuuta pidetyn kuulustelun jälkeen herra Ostrowskin vakuudeksi vahvistettiin 100 dollaria käteistä. Hänen alustava esiintymisensä tuomarin eteen oli tarkoitus myöhemmin samana päivänä. Kun päivä saapui, herra Ostrowski pysyi vankilassa, kun etsivät yrittivät oppia lisää hänen pidätyksensä olosuhteista. Viranomaiset saivat tietää, että pidätyspäivänä herra Ostrowski oli kiihtynyt valtatielle, koska hän “työskenteli laihduttamiseksi”.

Virkamiesten mukaan, kun pidätysvirkailija pidätti heidät, herra Ostrowski sanoi, ettei hänellä ollut rahaa matkalle. Vaikka hän antoi ajokortin ja sosiaaliturvatunnuksen, hän eikä kukaan muu koskaan näyttänyt näitä esineitä kenellekään häntä etsivälle palkkioagentille. Sen sijaan edustajat vain soittivat epäillyn vaimolle ja odottivat hänen palaavan töiltä. Kun hän ei tehnyt niin, agentit ottivat yhteyttä poliisiin. Pian otettuaan yhteyttä vaimoonsa virkamiehet alkoivat etsiä kadonneita epäiltyjä.

Ambulanssin kuljettaja huomasi ambulanssin ja ilmoitti viranomaisille. Hätätautilääkärit lähetettiin paikalle, jossa he löysivät herra Ostrowskin makaamaan liikkumattomana ambulanssin takaosassa. Ensihoitajat havaitsivat miehen kadonneeksi, kun he antoivat lääketieteellistä apua. Floridan valtatiepartio löysi herra Ostrowskin, ja hänet pidätettiin ilman syytteitä. Ainoa syy, miksi Ostrowskia vastaan ​​nostettiin syytöksiä, on se, että hän ei toimittanut tietoja, joiden avulla viranomaiset olisivat voineet löytää hänet ja pidättää hänet pidätyspäivänä.