Pyjamasankarit Peli Nettissä

Pajama Heroes -pelistä on tullut erittäin suosittu siitä lähtien, kun se lanseerattiin toukokuussa 2020. Tämän hauskan ja jännittävän pelin avulla lapset teeskentelevät olevansa supersankareita, pizzatoimittajia ja paljon muuta. Se on hieno tapa viettää aikaa ja pitää lapset mukana. Monien vanhempien on kuitenkin ollut vaikea hallita, mitä heidän lapsensa tekevät verkossa. Siksi aiomme tänään tarkastella joitain tapoja, joilla voit saada apua lasten ohjaamiseen pelatessasi tätä hienoa peliä Internetissä.

Voit tehdä muutamia asioita saadaksesi lapset käyttäytymään. Ensinnäkin, kuten luultavasti tiedät, jos lähetät lapsen nukkumaan millä tahansa kasvollaan, hän ei todennäköisesti nuku hyvää yötä. Tämän torjumiseksi sinun on varmistettava, että valvot heitä ennen nukkumaanmenoa. Voit myös auttaa heitä löytämään parannuksen vikaansa tai lopettamaan niin paljon energiaa antamalla heille tarroja, karkkia tai muita palkintoja, jotka voivat olla rakentavia.

Toinen asia, jonka voit tehdä, on muuttaa Pajama Heroes -peli perheen aktiviteetiksi. Tämä tarkoittaa pelin tekemistä kilpailuksi. Koska voit valita jokaiselle hahmolle eri vaatteet, tämä voi helposti muuttua myös pukeutumiskilpailuksi. Voit myös antaa jokaiselle hahmolle oman erityisen liikkeensä. Esimerkiksi, jos poikasi harrastaa koripalloa, voit antaa hänelle koripallokehän tai korin. Ja jos pikkutyttösi haluaa piirtää, voit antaa hänelle mahdollisuuden piirtää kuvia erilaisista eläimistä tai ihmisistä.

Voit myös muuttaa pelin asetuksia saadaksesi lisää vuorovaikutteista kokemusta. Monet vanhemmat huomaavat, että he voivat todella saada potkun siitä, että Pajama-sankareiden pelit ovat muutakin kuin vain pukeutua taisteluihin. Siksi on helppo saada lapset mukaan peliin – vaikka heidän pitäisi nukkua. Hahmot voivat juosta ympäriinsä tekemällä päivittäisiä toimintojaan ja silti vuorovaikutuksessa lasten kanssa hyvin viihdyttävällä tavalla.

Jos olet kiinnostunut, voit pelata peliä mukavasti kotona. Sinun ei tarvitse mennä minnekään, koska voit yksinkertaisesti avata käyttämäsi sivuston. Jos haluat olla offline-tilassa, voit pelata peliä suoraan matkapuhelimellasi. Joko niin, voit varmistaa, että lapsesi saavat hauskaa tästä hauskasta sovelluksesta.

Joten miksi odottaa? Pelaa uusinta ja suurinta Pajama Heroes -peliä nyt! Odotus ei oikeastaan ​​enää ole. Lisäksi voit tehdä lapsesi päivän lataamalla sen heti hänen tietokoneelleen. Heillä on hauskaa tuntikausia yrittäessään estää tohtori Finkelsteinia varastamasta Narnian sinetöityä laatikkoa ja saamaan takaisin suosikkipajamahevosensa tai prinsessa ja herne. Nyt he eivät koskaan näe enää tylsää päivää koulussa, vai mitä?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *