Purble Place Peli

Purble Place on suosittu kolmen videopelin sarja, jonka on kehittänyt Oberon Interactive. Oberon Media on kehittänyt nimenomaan Microsoftille, ja se on julkaistu Windows Vistassa ja sisältyy myös Windows 7: een. Se ei kuitenkaan ollut enää saatavana, alkaen Windows 8: sta. Sen sijaan mukana oli kaksi muuta peliä. Katsomme heitä nyt.

Ensimmäistä kahdesta Windows Vista -pelistä kutsuttiin nimellä Pummel. Tämä on arcade-tyylinen peli, jossa tapat vihollisia lyömällä heitä kasvoihin. Se näyttää samanlaiselta kuin vanhat arcade-pelit, kuten Robotronic, ja siinä oli jopa joitain samaa animaatiota. Se on melko kunnollinen arcade-peli, ja siinä on korkealaatuisia ääniä ja graafista työtä.

Toinen peli on kauan odotettu jatko Pummelille. Mielestäni se ei kuitenkaan vastaa edellisen pelin laatua. Tasoja on vielä paljon suoritettavia, mutta ei niin monta kuin ensimmäinen. Siinä ei myöskään ole ääniohjelmaa, vaikka se onkin yleistä nykyään. Sen sijaan sinulla on teksti puheeksi -vaihtoehtoja sosiaalisten taitojesi vahvistamiseksi.

Sarjan kolmas peli, nimeltään Cake, on luultavasti joukon pahin peli. En edes tiedä, mistä aloittaa Internetin etsiminen saadaksesi tietoa tästä. Pohjimmiltaan sinut hallitaan kakun kaltaista esinettä (valmistettu kolmesta pyöreästä esineestä). Sinun täytyy leipoa kakku ansaitaksesi pisteitä, ja mitä enemmän kakkuja teet, sitä enemmän rahaa ansaitset. Ainoa huono asia kakkupelissä on, että se on hyvin hidasta ja ei reagoi. Näyttää siltä, ​​että sitä olisi parempi käyttää oppimisvälineenä kuin taitokilpailu.

Kaiken kaikkiaan kolme peliä Purble Place Game Centerissä saapuvat tasolle, joka sopii täydellisesti aloittelijalle keskitasolle. Alku on luultavasti pelin helpoin osa, koska siinä on vain kolme vaikeustasoa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettei peli ole haastava. Jos sinulla on taitoja vaikeampien pelien pelaamiseen, voit helposti löytää jalkasi aloittelijoiden osiosta ja edistyä siellä.

Tämän sarjan viimeinen osa on edistynyt taso. Kuten aloittelija ja keskitaso, tämä tarjoaa viisi vaikeustasoa. Viiden vaikeustason lisäksi se tarjoaa myös pääsykoodin, jonka avulla pelaaja voi avata lisää tasoja. Viisi tasoa vaihtelevat helposti edistyneestä, joten tämä peli on kaikkien saatavilla riippumatta heidän kokemuksestaan ​​sovelluksista. Mielestäni paras asia edistyneessä versiossa on, että se sisältää sovelluksen sisäisen ostoksen kaikkien sarjan kahdeksan tason avaamiseksi, jolloin pelaaja voi suorittaa kaikki kahdeksan tasoa yhdellä kertaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *