PS4 Pelit Prisma

Joten olen juuri ladannut The Game of Ps4: n ja olen innoissani aloittamaan sen pelaamisen. Olen kuullut paljon pelistä, ja olen varma, että siellä on paljon hyppyjä siitä, kuinka suuri tämä peli tulee olemaan. Olen lukenut kaiken verkossa ja voin sanoa, että mielestäni peli on melko siisti … mutta nautinko siitä?

Se on miljoonan dollarin kysymys, eikö olekin. Se on melko ymmärrettävää, koska kuten useimmat muutkin pelit, olen pelannut niitä kaikkia, heti hankkimastani konsolista aina nykyiseen konsolien sukupolveen asti. Olen käyttänyt satoja dollareita peleihin, ja olen menettänyt määrän omistamani pelejä. Mutta olen katsonut The Game of Ps4: ää hieman lähemmäksi ja löydän pari asiaa, jotka todella houkuttelevat minua, ja jotka toivottavasti auttavat minua nauttimaan pelistä enemmän kuin minä jo.

Ensinnäkin pidän konseptista. Kyllä, grafiikka on saanut melko hyviä vuosien varrella, mutta ne eivät silti pidä kynttilää siitä, mitä näemme peleissä, kuten Halo tai Call of Duty. Tarkoitan, että kuvanlaatu ei ole huono – se ei ole. Se ei vain aiheuta samaa vaikutusta ja jännitystä kuin muut pelit.

Toinen asia, josta pidän, on pelattavuus. Haluan ajatella, että minulla on tosielämän kokemus pelatessani videopelejä. PS4-pelissä on sellainen dynaaminen valaistus ja toiminta, eikä edes ole epärealistista. Grafiikka on selvästi seuraava sukupolvi, ja kuka tahansa, joka on pelannut pelejä Xboxilla tai PC: llä, tietää, kuinka “taiteellisia” nämä pelit voivat saada. Kehysnopeus on sileä, ja se toimii samalla tavalla kuin se on suunniteltu toimimaan.

Toinen asia, josta todella pidän, on tasosuunnittelu. Kun sanon tasosuunnittelua, en välttämättä tarkoita, että sen on oltava avoimen tilan ympäristö, jossa on paljon pulmia ratkaistavaksi, vaikka ne voivat varmasti olla melko mukavia. Tarkoitan tasosuunnittelulla sitä, kuinka peli luo ilmapiirin ja haasteen sinulle selvittääksesi pulmia, kuinka torjua vihollisen hyökkäykset, miten hyödyntää lisävoimia jne.

Kaikki nämä asiat ovat hienoja, mutta mikä todella tekee videopelistä hyvän, on pelin ja pelaajan vuorovaikutus. Monet ilmaiset online-pelit yrittävät tehdä tämän, mutta se ei yleensä riitä. Sen sijaan ps4-pelin on luonut yritys, joka ymmärtää tämän laadun. Tämän vuoksi Telltale Gamesin luomat pelit ovat parhaita, joita voit pelata.