Potle Fit Peli

Pintail Fitness and Exercise -ohjelmassa opit pelaamaan Pintail Fit -peliä. Tämä on interaktiivinen kuntopeli, jonka avulla voit parantaa tasapainoa, voimaa, kestävyyttä, joustavuutta ja yleistä terveyttä. Se auttaa myös kehittämään henkisiä taitoja auttamalla osallistujia tunnistamaan negatiiviset tavat ja uskomukset. Sinun on ostettava peli ilmaiseksi, ennen kuin voit pelata sitä.

Ensinnäkin sinun on valittava joukkue. Joukkueesi pelaajien on valittava erilaiset kehon mitat pituuden, painon ja iän määrittämiseksi. Kun joukkueesi on valmis, heidän tulisi valita joku avatar ja päästä harjoitteluun. Jokaiselle osallistujalle annetaan aita, jolla voi harjoitella liikkumistaan, sekä matot, jotka poistetaan harjoitusalueelta pelin lopussa.

Jokaisen pelaajan tulisi yrittää lyödä palloa aitauksen keskelle. Jos kukaan pelaaja ei pysty lyödä palloa onnistuneesti, hän häviää ja siirtyy sivulle. Pelin jatkuessa useampi pelaaja poistuu, kun pallo liikkuu kauemmas lähtöpisteestä. Jos häviävässä joukkueessa on paljon ihmisiä, heidät kaikki hylätään ja peli sammutetaan.

Kun peli on aloitettu, jokainen osallistuja saa T-paidan, joka identifioi heidät osana voittanutta joukkuetta. Sitten he asettuvat harjoitusalueen keskelle. Pelattavasta pelistä riippuen on erilaisia ​​sääntöjä, mutta yleisten sääntöjen mukaan pelaajat eivät saa lyödä muita pelaajia tai itseään pään / kaulan alueella. Osallistujien on myös pysyttävä määritetyllä alueella sekä vaadittu aikataulu ja kurssin asettelu.

Jokainen pelaaja saa tietyn ajan pelaamiseen. Ajan pituus vaihtelee pelityypin mukaan. Pelin aikana pelaajat voivat käyttää käsiään merkkien tekemiseen palloon. Jos he tekevät oikeat merkit, pallo tulee heitä kohti ja he ovat voittaneet. Pelaajien on oltava erittäin tarkkoja ammuttaessa palloa, koska se on heidän ainoa keinonsa koskettaa palloa. Jos he menettävät, se johtaa tasan ensimmäiselle sijalle.

Kaikki tämän tyyppiseen peliin osallistuvat pelaajat oppivat arvokkaita jalkapallotaitoja, joita he voivat soveltaa jokapäiväiseen elämäänsä. Lisäksi he parantavat käden ja silmän koordinaatiota, kestävyyttä ja ryhmätyötä. Laji on erittäin kilpailukykyinen, mutta rohkaiseva kaikille pelaajille. Se voi jopa auttaa heitä oppimaan nauttimaan urheilusta. Jos rakastat urheilua ja et ole kokeillut tällaista peliä, kannattaa ehdottomasti tarkistaa se.