Pelaa OK-sydämiä voittaaksesi ystäviäsi Facebookissa. Se on hieno uusi peli, jota voit pelata muiden ihmisten kanssa verkossa. Se on yksinkertainen selainpohjainen flash-peli, joka sisältää monia erilaisia ​​laudan muotoja, paljon erilaisia ​​käännöksiä ja upean visuaalisen suunnittelun. Saatat olla perehtynyt tällaiseen peliin nimeltä Abalone, jossa sinun on valittava, mikä väri on paras värittämällä muodot.

Play OK Heart -pelissä saat neljä pelaajaa ystävällisessä pelissä, joista jokainen saa kolme korttia. Tavoitteena on tehdä mahdollisimman monta paria seitsemästä kortista käyttämällä pareja, kuten Ässä / Kuningatar, Kuningas / Kuningatar tai Jack / Kymmenen. Tavoitteena on poistaa kaikki kortit ennen kuin sinulla on aikaa pelata viittä korttiasi. Vaikka tällaisia ​​pelejä on paljon, saatat ajatella, että yhden pelaaminen neljän pelaajan kanssa on edelleen vaikeaa, ja se onkin.

Siksi suosittelen, että pelaat OK Heartia joillekin ystävillesi verkossa. Voit pelata shakkia heidän kanssaan, ja sinulla on hyvä idea, jos he ovat todella hyviä vai eivät. Jos haluat tietää, kuinka hyvä joku on, katso vain hänen luokitustaan. Verkossa on shakkiluokiteltuja pelejä, joissa on OK-peli turnausosassa. Näitä luokituksia päivitetään usein, joten tiedät kuinka hyvä joku on.

Jos pelaat OK Heartia jotakuta vastaan, joka on erittäin hyvä, sinulla on todellinen järkeä taistelu. Näet kenellä on paremmat kiinalaiset shakkitaidot. Ilmeisesti, jos et tunne ketään, joka pelaa kiinalaista shakkia, tämä ei tule olemaan sinulle liian hyödyllistä. Mutta se on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Se on yksi niistä pienistä online-peleistä, jotka voivat todella parantaa kiinalaisia ​​taitojasi.

Kun pelaat OK Heartia, sinun on oltava tietoinen vielä yhdestä asiasta. Et siirry pelialueelta pelin aikana. Tämä tarkoittaa sitä, että et voi opiskella shakkitaitoja pelin aikana, jos häviät. Jos siirryt pois pelialueelta, olet valmis.

Tämä tekee OK Heart -pelistä paljon haastavampaa kuin miltä se näyttää. Älä tee tätä peliä liian helpoksi tai kovaksi. Pelaa kiinalaista shakkia nettipelejä kuin olisit tosielämässä. Nämä online-pelit ovat loistava tapa parantaa kiinalaisia ​​taitojasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *