Pikku Kakkosen Pelit

Online-flash-pelien ja pienten toisen näytön sovellusten suosio on kasvanut. Monet ihmiset haluavat pelata näitä pelejä, koska ne ovat ilmaisia, ja se on hieno tapa kuluttaa aikaa odottaen jonossa tai odottaessa bussia. Ne voivat olla myös hauskoja, jos he pelaavat kaveriporukan kanssa. Tässä on joitain vinkkejä ja ideoita hienoista pienistä toisen näytön sovelluksista, joita voit pelata ystävien kanssa.

Jotkut parhaista tämäntyyppisistä sovelluksista ovat niitä, joiden avulla voit pelata palapeliä tai peliä vetämällä ja pudottamalla erilaisia ​​elementtejä kohtaukseen. Tetris on yksi suosituimmista peleistä, joilla on tällainen ominaisuus. He ovat hyvin riippuvaisia ​​ja erittäin riippuvaisia. On paljon muita sovelluksia, kuten Sudoku ja klassinen Tetris-peli, joissa sinun on poistettava kaikki värisäteet sovittamalla ruutupareja.

Haluat ehkä kokeilla yhtä pienistä MMORPG-peleistä verkossa. Niistä on tullut erittäin suosittuja. Kuvittele, että sinulla on oma virtuaalimaailma, jossa menet ja teet kaikenlaisia ​​asioita. Voit ostaa uusia aseita, kouluttaa, vuokrata taistelijoita ja paljon muuta. Kaikki nämä asiat ovat reaalimaailman ominaisuuksia ja ne on helppo toteuttaa pienessä MUD-verkossa.

Löydät paljon sosiaalisia, pieniä pelejä myös Facebookista. Nämä ovat erittäin suosittuja, koska voit pelata ystävien ja perheen kanssa etkä tarvitse huolehtia vaikeuksista niiden tekemisestä. Jos haluat jotain hieman erilaista, kannattaa tarkistaa Facebookin sosiaaliset pelit, joista on tulossa erittäin suosittuja.

On olemassa paljon verkkosivustoja, jotka on omistettu keräämään erilaisia ​​pieniä pelejä. Heillä on paljon ilmaisia ​​pelejä, joita voit pelata. Näitä ovat sekä online-pelit että online-selainpelit. Jotkut näistä ovat pelejä, jotka perustuvat suosittuihin televisio-ohjelmiin, kuten Ystävät ja Greyn anatomia. Hienoa näissä on se, että voit pelata niitä ilmaiseksi eikä siihen liity riskiä.

Jos pidät ilmaisten ladattavien pelien pelaamisesta, sinun kannattaa ehdottomasti tarkistaa, mitä Internet tarjoaa. Tarjolla on paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja, ja monia näistä peleistä voi pelata kotona tai toimistossa. Mitä haluat tehdä varmistaaksesi, että se on peli, jota todella haluat pelata. Tämä on vain pieni näyte käytettävissä olevista. Mitä enemmän aikaa vietät pelaamiseen, sitä enemmän rakastat niitä.