Pikku Kakkonen Pelit

Jokainen pieni tyttö haluaisi saada pienen ponin joulukuusi tänä vuonna. Se on paras tapa saada hänet jouluhenkeen! Voit luoda oman joulukuusi Little Pony -hahmolla ja antaa hänen juosta koko metsän läpi kanssasi. Pieniä juoksijapelejä on monia tyylejä ja malleja joulun aikaan. Valitse yksi, joka tekee hänestä onnellisen jouluna!

Yksi hieno peli, jota hän rakastaa pelata, on Christmas in Pie -skenaario. Tämä on sama kuin perinteinen joulupiiripeli, mutta muutat kakun väriä. Anna pikkutytöllesi kakun sijasta sama hahmo kuin joulukuusi – kenties lumipeitteinen versio? Hän voi viettää koko päivän teeskentellessään lumiukkoa etsien lahjoja joulukuusi alla.

Hän voi tehdä tämän itse, makuuhuoneessaan tai viettää koko päivän puistossa teeskentellen olevansa joulupukki ja jakamalla lahjoja. Sitten voit tietysti tehdä hänelle illallisen. Voit saada hänet nukkumaan teeskenneltävissä rekeissä, syödä illallista keittiössä, jonka pöydällä on murusia ja lautasliinoja, ja sitten juosta seuraavaan paikkaan. Kaikki tämä tapahtuu, kun hän juoksee puiston läpi yrittäen kiinnittää ihmisten huomion kaikilla näkemillään alueilla.

Tai voit myös pyytää häntä seuraamaan junaa tai jopa ajamaan sillä. Jos haluat saada pienen tytön, joka matkustaa itse kiireisen rautatien kautta, ehkä pystyt perustamaan välitön juna-piha ja saamaan hänet seuraamaan sitä. Muutaman kilometrin juoksemisen ja ihmisten jahtaamisen jälkeen voit saada hänet pysähtymään tasolle, jossa Joulupukki odottaa häntä.

Mutta paras kaikista on se, joka antaa hänen juosta metsän läpi. Jos olet kylmässä paikassa, ei ehkä ole niin hyvä ajatus päästää häntä juoksemaan, mutta jos olet lämpimässä paikassa, voi olla hyvä idea antaa hänen juosta. Voit saada hänet seuraamaan lahjoja polusta postilaatikosta puuhun postilaatikkoon. Jos hän pääsee puuhun, joulupukki odottaa siellä häntä. Sitten peli on ohi ja hänellä on mahdollisuus tavata Joulupukki hänen toimistossaan ja saada yllätyslahja.

Nämä ovat vain muutamia ideoita pienille tytöille, jotka pelaavat näitä juoksijapelejä. Tarjolla on monimutkaisempia pelejä, joissa on useita tasoja ja merkkejä. Loistava peli on yksi animoitu hahmo, joka kulkee keskialustan läpi. Siinä pelaajan on lopetettava hahmonsa ylittäessään jokaisen tason. Tämä antaa pelaajalle tunteen paitsi saavuttaa päätavoite, mutta se antaa heille myös tunteen suorituksesta. Näiden pelien pelaaminen on loistava tapa antaa lapsillesi mahdollisuus viettää aikaa joulupukin kanssa ja pitää hauskaa samalla.