Piirrä Ja Arvaa Googlea Vastaan

Oletko koskaan kuullut ilmaisua, piirtämistä ja arvailua Googlea vastaan? Se on oikein, piirtää ja arvailla Googlea vastaan. Se saattaa kuulostaa oudolta termiltä, ​​mutta se todella toimii, kunhan vain tiedät miten sitä käytetään. Internet-markkinoinnin maailmassa voit todella piirtää ja arvailla Googlea vastaan ​​koko päivän, eikä sinun tarvitse koskaan huolehtia menettämisestä.

Oletetaan, että pelaat Internet-pokeria ja vedät kortin. Jos pelasit tätä peliä todellista ihmistä vastaan, joka istui tietokoneensa ääressä ja katsoi piirustustasi, saatat ajatella itsellesi: “Pitäisikö minun todella mennä ulos pelaamaan tätä peliä Googlea vastaan, koska he vain nauraa minulle, ja sitten menetän enemmän rahaa? ” Ei vain sinulla ei ole kovin hyviä mahdollisuuksia lyödä heitä, mutta menetät todennäköisesti vielä enemmän rahaa, koska saat tarkastuksen ja voitat heille vielä enemmän rahaa.

Todellinen totuus on, että sinun on hyödynnettävä piirtämistä Internetissä, koska se avaa sinulle niin monia uusia ovia. Voit esimerkiksi piirtää kortin ja kirjoittaa koodin omalle tietokoneellesi, verkkosivustollesi, jotta muut voivat piirtää ja arvata sitä vastaan. Mikä on parempi tapa testata idea kuin saada kaikki piirtämään ja arvaamaan toisiaan vastaan ​​Internetin kautta? Se on upea tapa nähdä, mikä houkuttelee ihmisiä ja mikä ei.

Jos haluat viedä tämän askeleen pidemmälle, voit itse selvittää, mitä henkilö piirsi, ja tehdä sitten muutoksia siihen ja yrittää tehdä siitä oma. Onko se kauan haettu? Harkitse, aiotko kaikki mahdolliset asiat, joita verkossa voi tapahtua. Tiesitkö, että voit myydä asioita Internetissä? Voit myydä artikkeleita ja e-kirjoja, voit myydä mitä tahansa, mitä joku muu tarvitsee tai haluaa.

Joten, jos pystyt piirtämään ja arvaamaan Googlea vastaan, miksi et menisi vielä pidemmälle? Voit piirtää ja ladata piirustuksesi sivustoille, joilla muut voivat piirtää ja arvailla toisiaan vastaan. Voit myydä tekemäsi piirustukset muille tai myydä omat piirustuksesi. Voit jopa myydä omia asioita, kuten luomiasi kirjanmerkkejä tai omia ideoitasi. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Siksi sinun tulisi hyödyntää tekniikan käyttöä luovuuden vuoksi, koska maailma on sinun kangas, ja voit tehdä sen kanssa mitä haluat. Älä anna Google-väkijoukon viettää sinua. Se ei tule seisomaan ikuisesti. Muista, että he ansaitsevat enemmän rahaa, kun olet heidän asiakas. Ole luova ja käytä tekniikkaa paitsi piirtämään ja arvaamaan Googlea vastaan, myös tullaksesi Internet-taiteilijaksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *