Piirrä Ja Arvaa Googlea Vadtaan

Haluatko oppia piirtämään ja arvaamaan Googlea? Uskon, että tekisit, varsinkin jos olet joku, joka nauttii haasteesta. Voit käyttää Internetiä oppimistyökaluna, joka auttaa sinua oppimaan piirustustaidon. Itse asiassa siitä on tullut jopa suositumpi Google SketchUp -ohjelman julkaisun jälkeen. Kerron sinulle miksi.

Ensinnäkin SketchUp on loistava työkalu monenlaisiin asioihin. Sitä voidaan käyttää monimutkaisten 3D-pelien luomiseen, kodin sisustamiseen tai baseball-swingin parantamiseen. Voit kirjaimellisesti saada mestariteoksen kokoon yhdessä pelkästään SketchUpin avulla. Se ei ole vain peli, jota voi olla hauska pelata. SketchUp on suunniteltu koulutustyökaluksi. Tämä tarkoittaa, että nautit siitä enemmän mennessäsi.

Kuinka tämä peli toimii? Käsite on yksinkertainen. Ensin valitset kuvan, jonka haluat piirtää, ja napsautat sitten piirtopainiketta. Seuraavaksi valitset muodon näytön oikeassa reunassa olevista valinnoista. Vedät ja pudotat muotoja, kunnes olet luonut toivomasi kuvan.

Ok, joten tiedät mistä peli on nyt. Entä jos tähän olisi helpompi tapa? Entä jos sinulla olisi tapa hallita piirustuksesi lopputulosta paremmin? Voit piirtää ja arvata Google-algoritmin.

Pohjimmiltaan laitat kysymyksen ja taiteilijan pitäisi antaa sinulle ehdotus. Näet kuitenkin vain ehdotuksia, jotka voivat olla järkeviä. Esimerkiksi, jos pyysit autoa, saisit paljon autoja. Jos kuitenkin pyysit hevosta, saatat saada hevosen. On joitain taiteilijoita, jotka antavat sinulle parhaan arvauksen, mutta jos olisi toinen vaihtoehto, he eivät tekisi sitä.

Joten pohjimmiltaan voit hallita paremmin arvauspelin lopputulosta. Älä huoli siitä, että olet nero, koska et tule olemaan. Riittävän käytännön avulla opit kuitenkin tuntemaan erilaiset valinnat, joita Google tekee. Kun olet tehnyt, sen ei pitäisi olla ollenkaan liian vaikeaa selvittää, mistä uusi suosikkiharrastuksesi tulee!

Jos sinulla on kysyttävää taiteeseen liittyvistä aiheista, kysy vain Googlelta. He ovat aina valmiina vastaamaan mielellään kysymyksiin. Se saattaa kuulostaa typerältä, mutta se todella auttaa, jos kysyt oikean kysymyksen. Uuden algoritmin avulla he antavat enemmän tunnustusta ihmisille, jotka todella piirtävät ja panostavat ahkerasti Google-piirustuksiin ja maalauksiin.

Ei ole väliä oletko aloittelija. Jopa ihmiset, jotka piirtävät ja maalaavat päivittäin, löytävät Googlesta jotain hyödyllistä. Muista käyttää mielikuvitustasi kokeillessasi erilaisia ​​vaihtoehtoja. Saatat vain olla yllättynyt siitä, kuinka paljon taiteesi paranee käytännön avulla. Hyvää piirtämistä!