Pelaa Minecraftia Ilmaiseksi Netissä

On monia tapoja pelata MineCraftia ilmaiseksi verkossa. Voit vierailla virallisella verkkosivustolla ja ladata sen. Toinen vaihtoehto olisi käyttää mod-packia. Mod-pack on ohjelmistopaketti, jonka avulla voit pelata kaikkia virallisia MineCraft-pelejä. Tämä sisältää versiot yksi, toinen ja kolme. Se on suhteellisen halpa ja helppo asentaa.

Tarvitset tietokoneen, jossa on Internet-yhteys, riittävästi tilaa pelin lataamiseen ja noin 200 Mt tilaa käyttäjäprofiilillesi. Mod-packin etuna on, että peli toimii missä tahansa Windows-versiossa. Ja koska se on ilmainen, mikään ei estä sinua lisäämästä uusia pelaajia tai muuttamasta peliä joksikin muuksi.

Pelataksesi peliä verkossa, sinun on luotava tili virallisella sivustolla. Prosessi on melko yksinkertainen. Kun olet rekisteröitynyt, muista luoda käyttäjänimi, joka heijastaa käyttäjänimeäsi. Kun rekisteröinti on valmis, sinua pyydetään lataamaan Minecraft-peli. Huomaa, että tämä lataus edellyttää sinun lukevan ohjatun ohjatun toiminnon ennen kuin se voi alkaa.

Kun peli on ladattu, voit käynnistää sen. Selaa asetusvalikossa ja valitse “Moninpeliasetukset”. Täältä löydät vaihtoehtoja, jotka liittyvät käyttäjänimiin, pelitiloihin ja siihen, haluatko pelata toista pelaajaa tai osuuskuntaa vastaan. Varmista, että valitset pelityyliisi sopivat.

On useita paikkoja, joissa voit haastaa muita pelaajia. Ensimmäinen on End Challenges. Voit liittyä joukkueeksi ja haastaa muut joukkueet voittamaan heidät. On myös haasteita, jotka voit itse asettaa. Nämä ovat erittäin vaikeita, mutta ovat myös kaikkein palkitsevimpia, kun niihin liittyy tietyn tuotteen, tehtaan tai lohkon hankkiminen. Nämä haasteet vievät jonkin verran vaivaa, mutta lopputulos on sen arvoinen.

Viimeinen vaihtoehto on pelata “Arena” -tilaa. Tämä muistuttaa moninpelivaihtoehtoa, koska sen avulla voit verrata järkeäsi moniin online-pelaajiin. Ainoa ero on kuitenkin se, että sinulla ei ole mahdollisuutta kommunikoida muiden pelaajien kanssa pelin aikana. Ylös on kuitenkin se, että voit silti rakentaa ja korjata lohkoja ja sijoittaa ne puutarhaan! Peliä on monia eri tapoja, mikä tarkoittaa, että jokaiselle on jotain nautittavaa.