Paavo Pesusieni Pelit

Jos etsit jotain jännittävää pelattavaksi Nintendo Wii: ssä, älä katso enää kuin Paavo Pesusieni Pelit. Tästä hauskasta toiminnasta on tullut iso hitti lasten ja aikuisten keskuudessa. Pelaa baseball-kierros käyttämällä Paavo Pesusieni ja hänen monia ystäviään. Paavo Pesusieni. WhatPants? Tässä huippuluokan animoidussa tasohyppelyssä sinulla on miniatyyrisieni sienellä rullaluistoilla, liu’uta alas ramppeja, räjäytä vanteiden läpi ja vieritä autiomaassa ystävänsä Patrickin kanssa.

Spongebob Squarepants -pelejä on erittäin helppo pelata. Hallintalaitteet ovat yksinkertaisia: ylöspäin liikutetaan sienellä, alaspäin kallistetaan hattuaan ja X-painikkeen on hypättävä. Voit myös tähtää hänen kuononsa vasemmalle tai oikealle. Huomaat, että pisteet lasketaan sen mukaan, kuinka kauan vietät kunkin tason pelaamiseen, joten on tärkeää todella pelata loppuun asti. Wii-versio tukee englannin, espanjan ja italian kieliä, ja sisältää “Patrickin” yhtenä Spongebobin aliaksista.

Pelin erottaa muista urheilupeleistä se, että voit pelata sitä tien päällä. Ei enää tarvitse olla sidottu kiinteään televisioon. Liitä kannettava wii-konsoli vain näyttöön (useimmissa konsoleissa on jopa tämä ominaisuus) ja olet valmis pelaamaan. Koska Paavo Pesusieni on sarjakuva, tämä peli on suunnattu nuoremmille lapsille. Se ei todellakaan sovi aikuiselle pelaajalle.

Niille pelaajille, jotka haluavat hieman enemmän seikkailua Spongebob-peleissään, on myös mahdollisuus pelata sitä Nintendo Wii -konsolilla. Tämän avulla voit pelata peliä kolmannen henkilön näkymässä. Haittapuolena on, että tällä versiolla ei ole muita kahden spongebob-version lisäominaisuuksia. Jos haluat todella osallistua kilpailuun, sinun on ostettava Nintendo 3ds -versio, jolla on enemmän ominaisuuksia kuin PSP-versiolla.

Puhutaanpa nyt spongebob-pelien pelaamisesta wikissä. Wii: ssä pelaaminen antaa sinun pelata kolmannen persoonan näkymässä, ja kamera on kiinnitetty sienellä, joten näet, mitä ympärilläsi tapahtuu. Koska wii on kuitenkin vielä suhteellisen uusi, monet ihmiset epäröivät ostaa sitä ja alkaa pelata ystävien / perheen kanssa, joilla on myös wii-konsolit.

Onneksi voit löytää useita verkkosivustoja, joilla on Paavo-videopeliosio, jossa voit pelata joitain uusimpia pelejä Nintendo Wii: lle. Nämä pelit on luonut sama yritys, joka loi mahtavan Spongebob Squarepants -sarjan, ja niissä on kaikki näyttelyn hahmot sekä kaikki hienot uudet lelut ja asiat, joita kohtaisit pelatessasi Paavo Pesulana, kuten jäätelö säiliö ja taskurapu kynnet. Voit myös ostaa joitain teemalla olevia Paavo-pelejä, jotka sisältävät suosikkihahmosi näyttelystä, kuten joitain todella hauskoja juhlatilaisuuksia, joissa Paavo ja Patrick putoavat läpi ajamiensa reikien.