Oppi&ilo Ilmaiset Pelit

Learning & Joy on uusi lelukonsepti, joka on lanseerattu hiljattain. Sen ovat lanseeranneet johtavat valmistajat Hasbro ja Mattel yhteistyössä kuuluisan Disney Companyn kanssa tarjotakseen lapsille koulutuspelejä lasten kiinnostuksen lisäämiseksi. Nämä pelit on kehitetty pitäen mielessä lasten oppimismahdollisuudet, jotta he voivat tarttua koulutustasoon uusiin korkeuksiin. Sen lisäksi, että nämä pelit tarjoavat lapsille viihdettä, ne auttavat myös lapsia oppimaan jotain uutta.

Näiden pelien suunnitteluun ja kehittämiseen on tehty paljon tutkimusta. Siihen kuluu paljon aikaa ja omistautumista, jotta tulos voidaan nähdä paremmin myöhemmin. Hasbron tätä aloitetta varten suunnittelemat koulutuspelit ovat osoittautuneet hyödyllisiksi lasten taitojen parantamisessa. Lapset oppivat paljon asioita pelaamalla näitä pelejä. He oppivat matematiikkaa, luonnontieteitä, historiaa, tietotekniikkaa, urheilu- ja vapaa-ajan oppimista lukuun ottamatta oppimista lisätä kiinnostusta oppimiseen.

Oppimis- ja ilopeli ovat esimerkki interaktiivisesta oppimisesta. Tämä tarkoittaa, että lapsi ei ole pelkästään vuorovaikutuksessa pelin kanssa aistiensa kautta, vaan hän oppii jotain pelin kanssa vuorovaikutuksessa. Tämä tarjoaa hänelle erilaisia ​​vaihtoehtoja oppia uusia asioita tai hän on alttiina kaikille hauskoja faktoja pelistä. Häntä autetaan myös kehittämään loogisia taitojaan. Kun katsot erityyppisiä lapsille tarkoitettuja pelejä, kuten ABC-peli, kemia, jalkapallo, kalastus ja värityskuvat, voit ymmärtää, että näiden kaikkien tarkoituksena on auttaa lapsia kehittämään loogisia taitojaan. Ne ovat erittäin mielenkiintoisia ja tarjoavat lapselle hauskaa.

Lasten oppimis- ja stimulaatiopelejä on erilaisia, kuten seikkailu, toiminta, pelihalli, värityskuvat, ruoanlaitto, kunto, tarinankerronta, sota ja niin edelleen. Lapsi voi oppia paljon näistä peleistä. Ne paitsi parantavat hänen oppimista, myös pitävät hänet viihdytettynä ja kiireisenä. Suurin osa näistä peleistä on suunniteltu pitäen mielessä lasten edut. Näitä ovat yksinkertaiset oppimispelit lapsille, monimutkaiset oppimispelit lapsille ja kaikki pelit, jotka tarjoavat jännitystä lapsille.

Internetissä on paljon sivustoja, jotka tarjoavat ilmaisia ​​oppimis- ja pulmapelejä. Nämä pelit ovat erittäin suosittuja, ja massa on ladannut ne kaikkialta maailmasta. Joten lapsesi ei tarvitse odottaa erityistä päivämäärää ostaa pulmapeli, koska hän voi ladata ne milloin tahansa mistä tahansa. Valittavissa on useita vaihtoehtoja, ja lapsi voi myös tehdä oman valintansa. Joten hän voi valita minkä tahansa haluamastaan ​​pelistä ja pitää hauskaa myös oppimisen aikana.

Lapsille on tarjolla erilaisia ​​oppimis- ja ilopelien luokkia, kuten seikkailu, toiminta, pelihalli, värikuvat, ruoanlaitto, kunto, tarinankerronta, sota ja niin edelleen. Joten voit saada lapsesi pelaamaan peliä pelin mieltymysten mukaan. Tämä auttaa sinua nostamaan lapsesi älykkyysosaa. Verkkomarkkinat ovat täynnä lasten oppimis- ja ilopelejä, ja nyt on aika etsiä parasta heistä. Joten etsi ne sivustot, jotka tarjoavat sinulle parasta ja valitse paras lapsillesi.