Online Playing Games

Blockchain-pelaaminen on jännittävä uusi tapa pelata online-pelejä ja ansaita passiivisia tuloja itsellesi. Suurin osa online-pelaajista ei koskaan ansaitse yhtään penniäkään pelaamalla verkkopelejä, ja sijoittaa siksi rahaa vain suosikkiharrastukseensa. Uuden järjestelmän avulla voit pelata erittäin hauskaa peliä ilman, että sinun tarvitsee sijoittaa rahaa. Tarvitset tietokoneen ja Internet-yhteyden, jotta voit osallistua. Tämä auttaa myös säästämään rahaa, koska sinun ei tarvitse maksaa pelin tai minkä tahansa ohjelmiston lataamisesta.

On olemassa useita tapoja, joilla voit ansaita rahaa pelaamalla pelejä verkossa. Yksi näistä tavoista on käynnistää sovellus App Storessa nimeltä “Appiction”, jonka avulla voit luoda sovelluksen, joka vastaa pelisi teemaa. Kun käynnistät sovelluksen onnistuneesti, sinulle annetaan oikeus myydä se pientä maksua vastaan ​​ansaitaksesi rahaa online-pelejä sovelluksen kanssa. Voit myös liittyä joihinkin verkostoihin, joissa useat muut henkilöt luovat sovelluksia, ja sitten voit myydä oman sovelluksesi heidän verkossaan ansaitaksesi rahaa pelatessa pelejä tällä sovelluksella.

Jos haluat liittyä joihinkin verkkoihin oman sovelluksen rakentamisen sijaan, voit mennä eteenpäin ja saada maksua saamalla maksua pelaamisesta. Täällä saat maksun pelaamalla tiettyjä pelejä, joita eri verkkosivustot tarjoavat. Suurin osa näistä verkkosivustoista tarjoaa ilmaisia ​​lähtöpaikkoja kannustimilla. Parasta näissä verkkosivustoissa on, että sinun ei tarvitse edes ponnistella ansaitaksesi.

Toinen suosittu menetelmä on pelikohtaisten maksujen mainostaminen. Peliä kohti -sivustot ovat saamassa suosiota, koska monet ihmiset valitsevat verkkosivustot, jotka tarjoavat heille käteispalkintoja pelien voittamisesta. Rahapalkinnot vaihtelevat näiden verkkosivustojen tarjoamien pelien mukaan. Voit saada maksun pelaamisesta kuten keno, Scrabble, lotto jne. … Sinun tarvitsee vain antaa verkkosivuston edellyttämät tiedot, kuten pelin nimi jne. … Voit ansaita niin paljon rahaa kuin haluat pelaat näitä pelejä.

Voit ansaita myös käteispalkintoja osallistumalla kyselyihin. On useita yrityksiä, jotka maksavat osallistujille tutkimustensa suorittamisesta. Sinulla on oltava PayPal-tili aloittaaksesi tämän helpon mutta tehokkaan maksullisen kyselyohjelman. Kun olet ansainnut rahaa, voit nostaa rahat PayPal-tililtäsi ja käyttää käteistä lahjakorttien ostamiseen.

Kaikenlaista Internet-markkinointia voidaan ansaita pelaamalla pelejä älypuhelimella tai käyttämällä sovellusta. Sinun on ostettava bitcoinsovellus ja asennettava se älypuhelimeesi, jotta voit ansaita pisteitä ja maksaa takaisin sponsorille, jos voitat pelin. Tämä sovellus ei vaadi luottokorttia, ja voit aloittaa heti ensimmäisen pelin pelaamisen.