Netti Pelit Mato

Worm Online on uusi online-peli, jonka on kehittänyt palkittu kehitysyhtiö Cryptic Studios. Tätä verkkopeliä pidetään yhtenä parhaista online-peleistä, jotka käyttävät flash-tekniikkaa. Sen on kehittänyt kuuden henkilön tiimi, jotka ovat kaikki asiantuntijoita online-pelien kehittämisessä, mukaan lukien suosittu Mindflex: Physics Edition. Tämän pelin juoni ja hahmot asetetaan scifi-maailmaan nimeltä “arium”, joka sijaitsee tuntemattomalla planeetalla nimeltä “Morgowood”.

Worm on 3D Space Shooter -peli, jonka on kehittänyt Cryptic Studios. Pelin takana on, että joukko ihmisiä joutuu jumiin tuntemattomalle planeetalle, jonka salaperäinen “cersus” on tunkeutunut. Hyökkääjät ovat vallanneet kaupungin ja kääntäneet suurimman osan kansalaisista tappajakoneisiin, joita kutsutaan tappajapukuiksi ja jotka on suunniteltu tappamaan ihmiskunta. Tehtäväsi on pelastaa jäljellä olevat ihmiset ja taistella tiesi läpi kaupungin päästäksesi kaupungin keskustaan. Jotta voit tehdä sen, sinun on suoritettava sarja tehtäviä ja käytävä läpi useita tasoja lopullisen tavoitteen saavuttamiseksi.

Yksi mielenkiintoinen näkökohta Wormissa on se, että tavallisesti löydät itsesi pelaamalla siellä, missä ammut pohjimmiltaan vihollisia aseistetulla aseella ja yrität selviytyä mahdollisimman kauan. Tässä pelissä sinun on suoritettava aivokemiatestejä ja pulmia ratkaistaksesi pulmia, jotka auttavat sinua paljastamaan kaupunkiin tarttuvan sarjamurhaajan henkilöllisyyden. Se on vähän kuin palapelin pelaaminen kierteellä – ratkaisu on itse asiassa sarjamurhaaja.

Toinen kiehtova osa Wormia on juoni. Alussa kohtaat joukon ihmisiä, jotka tappaja Suitorit ovat tappaneet. Sitten kun edet pelin läpi, tapaat lisää hahmoja, joiden kohtalot ovat myös kietoutuneet sinun, kun he yrittävät estää sarjamurhaajan tekemästä vielä enemmän joukkomurhia. Joka kerta kun pelaat peliä, saat selville myös kuka murhaaja on ja miksi hän teki sen. Se on todella kiehtova tarina, joka pysyy kanssasi kauan sen jälkeen, kun olet pelannut peliä.

Kaikki nämä ovat vain muutamia pelin kohokohtia. On myös muita ominaisuuksia, kuten mahdollisuus siirtää tallennustietosi muihin tietokoneisiin ja mahdollisuus pelata useilla profiileilla. Verkkopelit eivät ole enää vain lapsille. Ne ovat myös erittäin kiinnostavia ja vuorovaikutteisia kaiken ikäisille. Yksi syy, miksi tämä peli on pysynyt merkityksellisenä vuosien varrella, on se, että se on yksi tällaisista peleistä, joilla on todella jotain opettaa sinulle – tylsistämättä sinua kyyneliin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Online Worm on yksi sellaisista online-peleistä, jotka ovat paitsi täysin ilmaisia, myös täysin riippuvuutta aiheuttavia. Jos sinulla on hyvä Internet-yhteys ja jonkin verran onnea, sinun ei pitäisi olla mitään ongelmaa poimia tätä peliä. Olen varma, että olet koukussa, kun yrität sitä. Hyvää pelaamista!