Myydään Nintendo DS Pelejä

Monet DS: n omistajat ihmettelevät, onko mahdollista myydä Nintendo DS -pelejä verkossa. On todella prosessi, jota sinun on noudatettava voidaksesi myydä pelin ilman ongelmia. Ensinnäkin sinun on löydettävä tapa tai kanava Nintendo DS -pelien myyntiin. Voit yrittää ottaa yhteyttä Nintendoon saadaksesi selville, onko heillä käytettävissä minkäänlaisia ​​kanavia pelien myyntiin. Jos heillä ei ole vaihtoehtoja, sinun on etsittävä muualta.

Seuraava vaihe on löytää sivusto, jonka avulla voit myydä Nintendo DS -pelejä. Sinun täytyy etsiä erilaisia ​​sivustoja ja verrata niiden vaihtoehtoja. Voit joko myydä pelit itse tai käyttää kolmannen osapuolen palvelua tekemään sen puolestasi. Jos päätät käyttää kolmannen osapuolen palvelua, sinun on rekisteröitävä tili heille ja annettava joitain perustietoja.

Kun olet rekisteröitynyt, joudut maksamaan pienen määrän rekisteröintimaksua. Voit kuitenkin siirtää rahat tililtäsi valitsemallesi sivustolle. Sinun on täytettävä rekisteröintilomake, jossa kysytään, minkä tyyppisiä pelejä haluat myydä. Jokaisesta myymästäsi pelistä veloitetaan pieni maksu.

Kun tilisi on hyväksytty, sinun on luettava ohjeet siitä, kuinka voit siirtää rahat. Suurin osa sivustoista vaatii vain muutaman yksityiskohdan, ja myynti toteutetaan muutamassa minuutissa. Jotkut verkkosivustot saattavat jopa pyytää sinua toimittamaan pelit ostajille. Kun tapahtuma on suoritettu, jäljellä on vain vahvistaa myynti ja saat kaikki maksut.

Kun pelit on myyty, sinun on lähetettävä ne takaisin Nintendolle. He antavat sinulle kuitin. Sitten sinun on annettava toimitusosoite, jossa ostaja asuu. Nintendo käsittelee maksun. Jos sinulla on ongelmia, voit ottaa yhteyttä Nintendon asiakaspalveluun.

On kuitenkin tärkeää huomata, että kaikki sivustot eivät myy Nintendo DS -pelejä. Jotkut ovat erikoistuneet pelien myyntiin. Verkosta löydät verkkosivustoja, jotka ovat erikoistuneet vain Nintendo DS -pelien myyntiin. Nämä verkkosivustot tarjoavat hyviä hintoja ja saat jopa viimeisimmät uutiset pelien uusimmista julkaisuista. Ole kuitenkin varovainen, koska jotkut näistä sivustoista saattavat myös yrittää huijata sinua rahoistasi.