MR Green Superiour on suosituin kaikista Mr Green -tuotteista. Nimetty legendaarisen sarjamurhaajan nimeltä Vito Skorpios mukaan, tämä lisävaruste on kehitetty auttamaan keskimääräistä kodinhoitajaa suojautumaan Skorpiosin uhalta. Nimi syntyi, koska tuotteen alkuperäinen luoja käytti vihreää väriä peittämään kannettavansa pistoolin sarjanumeron. Tuon pienen kokeen lopputulos osoittautui erittäin suosituksi erittäin suositun Superiour-sarjan tuotevalikoimaksi. Koska Greenin maine alan johtavana valmistajana on levinnyt maailmanlaajuisesti, ei ole mikään yllätys, että ihmiset tuntevat olonsa turvallisemmaksi, kun heillä on Superiour.

Esimerkiksi herra Green Superiour Jotka muistuttaa voimakkaasti alkuperäistä Skorpios-muotoilua sen nahka- ja ruostumattomasta teräksestä valmistetulla rungolla ja mustalla liipaisimella. Huolimatta hyvin samankaltaisesta ulkonäöstä kuin alkuperäinen, ero on siinä, että Jotkalla ei ole irrotettavaa aikakauslehteä. Vaikka tämä saattaa kuulostaa aluksi pahalta, se todella avaa mahdollisuuden käyttää useita muita lisävarusteita, kuten kasinoleike tai “superiser”, jonka avulla voit käyttää asetta ilman aikakauslehtiä.

Monet ihmiset näyttävät ajattelevan, että VITTO-patruunan sarjanumero tarkoittaa, että se voi laukaista vain yhden laukauksen (vaikka jos huomaatkin, että joissakin lehdissä on kaksi tai kolme sarjanumeroa). Totuus on, että tämä on vain osoitus siitä, että patruuna on valmis ampumaan, joten sinun ei pitäisi olla liian huolissasi siitä, mikä numero kasetissa on. On kuitenkin parasta olla tietoinen tilanteesta ja olla liian pettynyt, kun herra Green Superiour Jotkasi hajoaa tai muste loppuu.

Seuraavaksi on keskusteltava VITTO-lehden ulkoasusta. Vaikka itse aikakauslehti on hyvin pieni, VITTO itsessään ei sovi hyvin aikakauslehtiin. Tämä tarkoittaa, että se voi joko hieroa reunaa vasten, jota ei voida lukea kunnolla, tai se voi juuttua syöttöhuulet yhteen, mikä aiheuttaa lehden lopettamisen. Parasta tässä on ostaa uusi aikakauslehti, joka on kooltaan samanlainen kuin alkuperäinen, mutta joka mahtuu joka sis lt: ään. On myös mahdollista ostaa VITTO-asetteluun perustuva patruuna ja korvata alkuperäinen vastaavalla tyylillä.

Tämä on toinen ongelma, johon törmäät, jos ostat Mr Green suomi mag. Jos yrität ladata aikakauslehteä Aina A + -tulostimeesi, se juuttuu melkein varmasti. Jos kuitenkin yrität ladata saman tunnisteen olemassa olevaan tulostinmalliin, saatat huomata, että se toimii. Tämä ongelma on hieman vakavampi kuin edellinen ongelma, koska tulostus olemassa olevalta tulostimelta ei välttämättä toimi, jos mag on jo juuttunut.

Viimeinen asia, joka saattaa häiritä sinua käyttäessäsi VITTO Kippaline ja. Jos yrität ladata sen Triton-digitaalikamerallesi, saatat huomata, että kuva on liian kirkas ja kiltti. On tavallista, että sivun teksti on pieni ja vaikea lukea. Tämä on erityisen kiusallista kaikille, jotka yrittävät esitellä yritystä yleisölle, koska näyttää siltä, ​​että joku käytti paljon rahaa käännökseen. Sinänsä paras tapa tehdä kun etsit Mr Green suomi kappaletta on käyttää toista paperia ja yrittää tulostaa sille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *