Moto X3m 4 Winter

Moto X3M on suurenmoisen Moto X3M -koneperheen uusin erä. Tämän viimeisimmän mallin nimessä pystyt hallitsemaan moottoripyörääsi ainutlaatuisten talvi-ihmemaa-aiheisten tasojen kautta, joihin kuuluu puita, lunta ja kirkkaita koristeita. Hallintalaitteet pysyvät ennallaan, käytä vasenta ja oikeaa nuolta kiihdyttääksesi ja jarruttaaksesi ja ylöspäin osoittamalla muutamia. Voit myös valita manuaalisen tai automaattisen vaihde, muuttaa nopeutta ja lisätä lisää jännitystä. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa X3-sarjassa on kyky käyttää vakiona kaksivaiheista pakastusjärjestelmää, jotta saat vieläkin enemmän tehoa menettämättä luistonesto.

Jos ajattelet tulossa olevaa uutta neljää vuodenaikaa, on aika lähteä pakkasille kaduille ja haastaa itsesi jälleen. Jokainen neljästä vuodenajasta on nimetty tietyn maailman alueen mukaan, ja kun sää muuttuu kylmäksi, voit kokea parasta mitä motocross tarjoaa. Jokaisen kauden aikana saavutettu turbovoima, ketteryys ja voima nostavat sinut varmasti vastustajien yläpuolelle. Ja kuten aina, virallisesta moottoriurheilukerhosta on saatavana runsaasti tukea, joten ei hätää, jos olet uusi peli tai haluat vain vähän apua aloittamiseen. Motosport on maailman johtava moottoripyöräilijöiden joukossa, ja on ylpeä voidessaan julkaista uusimman mestariteoksensa, moto x3m 4 -talvisarjan.

Tämä talvikausi tarjoaa sinulle mahdollisuuden viedä intohimosi nopeaan ja likaisiin motocross-urheilulajeihin äärimmäisyyksiin. Lumikausi tuo mukanaan aivan uudenlaisen haasteen: mahdollisuuden hypätä jäätyneisiin kylmiin vesiin ja kilpailla ja voittaa itsellesi pokaali. Voit myös nauttia mahdollisuudesta pitää hauskaa lumessa ja osallistua erilaisiin kilpailuihin ja mestaruuskilpailuihin, mukaan lukien tunnettu unelmaralli. Kaikki nämä tarjoaa maasi virallinen moottoriurheiluseura ja tuovat varmasti suurta nautintoa ja jännitystä.

Kilpailu on vieläkin parempi: aloittelijoista ammattilaisiin, lapsista senioreihin, aloittelijoista veteraaneihin, koko vuosi on täynnä jännittäviä tapahtumia ja kilpailuja, kaikki lämpimän kesän auringon alla. Joten, mitä sinä odotat? Suuntaa tuohon kylmään aamuun ja valmistaudu osallistumaan tämän vuoden odotetuimpaan tapahtumaan: moto x -mestaruus! Peli on ilmainen, kaiken ikäiset ovat tervetulleita ja kilpailu on kovaa. Mutta ole varovainen: pelaa ennen kuin he päättävät hylätä sinut!

Älä unohda ottaa kypärääsi pois ennen kurssille tuloa. Sinulla on paljon mahdollisuuksia loukkaantua kurssin aikana, joten sinun on todella käytettävä suojaavaa päähineesi. Peli on suunniteltu erittäin aggressiiviseksi ja nopeatempoiseksi. Se ei sovi kaikille ihmisille. Jos sinulla on ongelmia fyysisen ja henkisen suorituskyvyn kanssa tai sinulla on huono peli, älä pelaa. Se johtuu joko taidoistasi tai asenteestasi, joten älä pelaa, jos et usko, että pystyt esiintymään parhaan kykysi mukaan.

Kuten aina, pelaa sopivalla tasolla. Jotkut radat on tarkoitettu edistyneille kuljettajille, joten jos olet vasta aloittamassa moottoripyörälläsi, pysy kaukana näistä radoista ja valitse asiantuntijoille sopivat radat: teillä, joilla on keskipitkän tai keskisuuren lumipeite. Jos olet paremmassa kunnossa aloittaessasi, mene radoille haastavammilla hyppyillä. Jos sinulla on jo kokemusta moottoripyöristä ja moottorikelkoista, kokeile keskitasoa. Ainoa sääntö on: pidä hauskaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *