Milloin Ray Avaa Pelikoneet

Oletko koskaan nähnyt televisiomainosta naisen kanssa, joka pelaa peliautomaatteja ja voittaa joka kerta, kun hän pelaa niitä? Tämä nainen on Ray Cassell, ja hän voi vain olla paras voittaja kone koko Las Vegasissa. Kuinka hän teki sen? Kun Ray Cassell avasi oman kasinonsa, hän päätti vaihtaa peliautomaatit vanhemmista, jotka voittivat aina vähemmän, uusimpiin koneisiin, jotka on ohjelmoitu eri tavalla. Nämä uudemmat koneet eivät ole vain hyviä voittoon, eivätkä ne myöskään luovuta ylimääräisiä magneettisia voimia, jotka saavat pallon tarttumaan ikuisesti joihinkin koneisiin. Tämä tarkoittaa, että Rayn voittoputki voi jatkua niin kauan kuin hän haluaa.

Todellinen tähti, kun ray avaa peliautomaatteja, on kukaan muu kuin numero viisi. Kun Cassell vaihtoi koneensa, hän huomasi, että oli vielä monia ihmisiä, jotka halusivat pelata vanhoja. Joten houkutellakseen näitä ihmisiä hän alkoi antaa ilmaisia ​​pelejä. Monet ihmiset tulivat kokeilemaan tätä “ilmaista” hedelmäpelipeliä ja olivat hämmästyneitä maksusta. Ray alkoi sitten asettaa korkean kertoimen vetoja näille koneille pyrkiessään jatkamaan voittoa.

Ennen kuin lyöt vetoa siitä, kun ray avaa peliautomaatteja, sinun on tiedettävä, että kertoimet eivät ole hyvät, että voitat rahaa ollenkaan. Vaikka voitto on melkein lyömätön, voitto riippuu siitä, kuinka onnekas panoksen tehnyt henkilö on. Jos henkilö on tarpeeksi kokenut tietääkseen tarkat mahdollisuudet voittaa tietty kone, hän voi kasvattaa voittojaan huomattavasti. Mutta useimmille meistä tämä ei ole realistista, koska kertoimet eivät ole hyvät.

Kun Cassell vaihtoi koneensa, monet ihmiset menettivät paljon rahaa. Monet ihmiset lopettivat pelaamisen, mikä on ymmärrettävää, koska voitto oli niin pieni. Vielä pahempaa on, että Cassell alkoi saada puheluja lainvalvontaviranomaisilta väittäen, että ihmiset rikkovat lakia jättämättä lähtöään silloin, kun heidän olisi pitänyt. Lainvalvontaviranomaiset eivät ole koskaan syyttäneet rikollisesta käyttäytymisestä ja ovat aina olleet rehellisiä kaikkien suhteen. Itse asiassa Cassell on jopa saanut kuolemanuhkaa joiltakin ihmisiltä kiistan takia.

Toinen kiista liittyy siihen, kuinka Cassell avasi kolikkopelejä, joissa kukaan ei ollut aiemmin pelannut. Cassell väitti, ettei hänellä ollut aikomuksia tehdä tätä, mutta sijainti osoittautui liian suosituksi. Cassell pidätettiin sen jälkeen kun poliisi löysi yli tuhannen ihmisen aikaisemmin käyneen siellä. Cassell väitti myöhemmin, että kaikki nuo ihmiset olivat viattomia, mutta julkisuus aiheutti hänelle ongelmia. Kun hän sulki sijainnin, hänet pidätettiin huijausautomaattien liiketoiminnan harjoittamisesta, mikä on lain vastaista.

Joten kun ray avaa peliautomaatteja, ole varovainen kenen kanssa pelaat. Ei ole mitään sellaista asiaa kuin rikastua kolikkopeleistä. Ihmiset tekevät tätä koko ajan väittäen, että he ovat ansainneet miljoonia aikaisemmista hedelmäpeli-seikkailuistaan. Ole varovainen, kun pelaat, kun ray avaa peliautomaatteja. Kertoimet on pinottu sinua vastaan.