Mario Pelit Ilmaiseksi

Miksi sinun pitäisi harkita Mario Games for Free -palvelua? Aloittelijoille Mario Games For Free sisältää monia samoja ominaisuuksia, jotka myydään erikseen, Mario on erittäin suosittu otsikko, ja luoja itse oli sanonut työskentelevänsä Mario-jatkoa, kun hän loi sen ensimmäisen kerran. Joten tässä mielessä sinulla on monia syitä ostaa tämä.

Ensinnäkin, jos nautit Mario peleistä ilmaiseksi, ei ole epäilystäkään siitä, että nautit Super Mario Kart Liven pelaamisesta. Se ottaa kaikki parhaat puolet klassisista peleistä ja parantaa niitä, se on muutakin kuin päivitetty versio. Peli sisältää neljä pelaajakilpailua pelin loppuun saattamiseksi. Jokainen pelaaja saa voimakkaita turbotehostimia auttaakseen heitä voittamaan kilpailun. Käytettävissä on paljon esineitä ja lisävoimia sekä lisävoimia, jotka saavat ajoneuvosi kiihtymään ja ajamaan nopeammin.

Jännittävien kilpailujen ohella peli sisältää monia bonuspelejä, mukaan lukien melko mielenkiintoisen pelin nimeltä Sm 64 Bloopers. Sm 64 Bloopers -pelissä pelaat Luigina ja sinun täytyy ampua useita ankkoja, jotka ovat muodoltaan Smselves. Kun ammut vihdoin ankkoja, jos lyöt niitä liian monta kertaa, ne räjähtävät ja muuttuvat tyylistä kuin muut ankat. Yritä olla saamatta liikaa ankkoja ja voitat.

Jos todella haluat saada ilmaiset Mario-pelit ilmaiseksi, kokeile Super Mario 64 Bloopers -tuotetta, sillä on kaikki samat ominaisuudet kuin normaalissa versiossa, mutta sisältää kaikenlaisia ​​bonuksia ja lisävoimia. Pelaat peliä Luigina ja sinun on poistettava kaikki pahat pojat jäämällä taakse keräämään kolikoita. Kun olet vihdoin maalissa, näet, kuka on voittaja. Tätä seuraa lyhyt opetusohjelma, jossa opit suunnittelemaan laukauksesi niin, että tapat pahat pojat ja vältät myös heidän ampumisensa. Siinä on myös aikaraja ja haasteluokitus, jotka tekevät siitä vieläkin hauskempaa.

Sm 64 Bloopersin mielenkiintoisin osa on lisävarusteet. Nämä auttavat sinua taistelussa ja kääntävät taisteluveden eduksesi. Kaksi niistä on bumerangi ja tulikukka, jotka palaavat takaisin Luigiin käytön jälkeen, ja sinun on tuhottava ne ennen kuin aika loppuu. Niitä on paljon enemmän ja voit valita ne, jotka luulet toimivan sinulle parhaiten, muiden pelaajien valitsemista.

Tämän artikkelin tarkoitus on auttaa sinua selvittämään, mistä saat omat Super Mario -pelisi ilmaiseksi. Hyvä tapa tehdä se on käydä verkkosivustolla nimeltä pixelfast. Tämän sivuston avulla voit pelata useita klassisia arcade-pelejä ilmaiseksi. Jotkut heistä ovat Super Mario World, Jedien paluu ja Pac-Man.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *