Luo Oma Peli

Sinäkin voit luoda oman pelisi vain iltapäivällä oikeilla työkaluilla ja pienellä vaivalla. Koska Internetissä on tänään niin paljon erilaisia ​​opetusohjelmia, voit oppia melkein kaikki pelinimikkeiden luomisen näkökohdat. Vakavasti, ei ole väliä kumpi päätät valita; jos et ole omistautunut oppimaan kaiken pelin luomisesta, sillä ei ole väliä ollenkaan. Tärkeää on, että sinulla on motivaatio ja halu tulla paremmaksi pelien luomisessa. Tässä on kolme helppoa tapaa aloittaa tänään.

Ensimmäinen tapa luoda oma peli on pelisuunnittelun tai tason muokkausohjelmien avulla. Nämä ohjelmat on erityisesti suunniteltu antamaan sinun luoda erittäin monimutkaisia ​​pelejä, joissa on satoja tai jopa tuhansia erilaisia ​​pelikokonaisuuksia ja -hahmoja. Voit rakentaa kokonaisia ​​peliverkkoja vain muutamalla perusrakenteella ja rakenteella. Nämä rakenteet sisältävät asioita, kuten tason muokkaajat, omaisuudenhallintajärjestelmät, komentosarjakielen ja tietysti pelivarastot.

Toinen tapa luoda oma peli on käyttää tasoneditoria. Tätä työkalua käytetään luomaan erittäin yksityiskohtaisia ​​ja erittäin yksityiskohtaisia ​​tasosuunnittelupelejä. Tasomuokkaimen avulla voit luoda karttoja, merkkejä, rekvisiitta, animaatioita ja paljon muuta. Nämä ohjelmat ovat saatavilla sekä Macille että PC: lle. Ja sinun ei tarvitse käyttää tietokoneesi tietokonetta tähän.

Viimeinen tapa luoda oma peli on käyttää ohjelmointityökaluja. Ohjelmointityökaluja käytetään ensisijaisesti fysiikan ja muun pelidynamiikan luomiseen. Niitä käytetään myös moniin muihin tehtäviin, kuten omaisuudenhallintaan, inventaariojärjestelmiin, verkko-ohjelmointiin ja muuhun. On monia avoimen lähdekoodin ohjelmia, jotka voidaan ladata ilmaiseksi. Nämä ohjelmat ovat hieno ja yksinkertainen tapa luoda omia pelejä ja pelikohtauksia.

Kun opit ohjelmoimaan mobiililaitteille, voit siirtyä älypuhelinten pelien luomiseen. Sinun on kuitenkin ymmärrettävä, että kaikki mobiilipelit eivät vaadi samaa monimutkaisuutta. Jotkut pelit ovat puhtaasti tekstipohjaisia, kun taas toiset sisältävät täysimittaisia ​​ja erilaisia ​​vuorovaikutteisia pelejä. Tämä on toinen hieno alue, jossa voit käydä koulua tai paikallista laitosta oppia luomaan omia mobiilipelejäsi.

Joten jos haluat luoda oman mobiilipelin, älä huoli. Sinulle on tarjolla paljon vaihtoehtoja. Paras reitti on kuitenkin oppia ohjelmoimaan mobiilipelejä itse. Kun olet oppinut ohjelmoimaan mobiilipelejä, olet valmis luomaan oman pelisi.