Leovegas Com FI FI

Leovegas Com Fi on suosittu kansainvälinen puhelinpalvelu, joka palvelee monia Euroopan maita, kuten Italiaa. Se tarjoaa virtuaaliapua, perustiedonsiirtotukea ja asiakasavusteisia palveluita. Yritys perustettiin vuonna 1992, ja sen perustamisen yhteydessä se työllisti vain italiaa ja ranskaa puhuvia operaattoreita. Ajan myötä se on kuitenkin laajentunut kattamaan yli kaksikymmentäyhdeksän kieltä, ja se toimii paikoista Espanjassa, Irlannissa, Englannissa ja Saksassa sekä useista muista maista. Leovegas Com Fi sijaitsee Torinossa, Italiassa, ja sitä johtaa Fabio Calabria, joka toimii sen toimitusjohtajana.

Tällä kansainvälisellä puhelinvastaajalla on toimipisteet 21 maassa Euroopassa, Amerikassa, Japanissa, Venäjällä, Ruotsissa ja Egyptissä. Sen palveluja markkinoidaan pääasiassa Internetin, sähköpostikampanjoiden ja muiden myynninedistämistapojen kautta. Monet sen asiakkaista ovat yrityksiä, jotka eivät tarjoa liiketoimintaratkaisuja vaan tarvitsevat vain neuvoja tai tietoja liiketoiminnastaan. Leovegas Com fi on kehittänyt strategian, joka tarjoaa tämäntyyppisille yrityksille erilaisia ​​vaihtoehtoja kommunikointiin asiakkaiden kanssa.

Yksi yrityksen tarjoamista palveluista on ns. Matkakonsultointi. Tämä on lyhyt, usein alle kolmekymmentä minuuttia kestävä neuvonta henkilölle, joka tiedustelee tietyn määränpään matkustamista. Muita yrityksen tarjoamia palveluja voivat olla ajanvaraaminen, hotellivaraukset, puhelinmarkkinointi ja matkakyselyt. Lisäksi Leovegas Comfi tarjoaa yrityspalveluja, kuten yleisiä kyselyjä, markkinatutkimuksia, markkinointianalyyseja ja asiakastutkimuksia. Leovegas Comfin tavoitteena on olla mahdollisimman avulias ja ensisijaisena tavoitteena on parantaa asiakkailleen tarjottavien palvelujen tehokkuutta ja laatua.

Yrityksille kokopäiväisen työntekijän saaminen linjalle on hankalaa. Yritysomistajat, joilla on enemmän puhelintarpeita, pitävät käytännöllisempänä ulkoistaa nämä palvelut puhelinkeskuksen kautta. Leovegas Comfi on erikoistunut puhelinkeskusten tarjoamiseen ja työllistää ihmisiä, joiden äidinkieli on englanti. Tämän laadun takia yritys pystyy tarjoamaan korkealaatuisia palveluja.

Asiakkaat voivat vastaanottaa puhelinvastaajapalveluja suorana operaattorina, nauhoitetuina puheviesteinä tai automaattisina puhevastauksina. Ääniviestit järjestetään ennalta ennen puhelun alkamista. Automaattiset puhevastaukset ovat ennalta nauhoitettuja vastauksia, jotka asiakas on etukäteen järjestänyt heidän saapuessaan puheluun. Kiireisille henkilöille olisi vaikea saada kiinni live-operaattoreista tiettyinä aikoina. Tästä syystä monet ihmiset haluavat mieluummin nauhoittaa äänivastaukset sen sijaan, että heillä olisi aktiivisia operaattoreita.

Leovegas Com fi: n tarjoamien palvelujen avulla yrityksellä on paremmat mahdollisuudet maksimoida tulot saapuvista puheluista. Se auttaa myös leikkaamaan kuluja ja vähentämään tuottamattomiin puheluihin käytettyä aikaa. Lisätietoja uusimmista palveluista on parasta käydä yrityksen verkkosivustolla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *