Kulta Jaska Peli

Tämä on arvostelu suositusta Gold Jaska -pelistä. Tässä katsauksessa tarkastelen joitain pelin eri näkökohtia ja mitä sillä on tarjota sinulle pelaajana. Tätä peliä voi pelata ilmaiseksi, kuten kaikkia muita freeware-pelejä. Pelissä on monia eri näkökohtia, jotka voivat pitää sinut pelaamassa jonkin aikaa. Katsotaanpa katsomaan peliä, koska se koskee kultaa.

Gold Jaskan ensimmäinen näkökohta on, että sillä on kultaisia ​​palkintoja. Kultaisia ​​palkintoja voidaan ansaita monilla eri pelialueilla. Esittelen kaksi sijaintia, joilla on useita kultapalkintoja. Ensimmäistä aluetta kutsutaan Kilauean saariksi. Näille saarille pääsemiseksi sinun on matkustettava saarelle lautalla. Sitten sinun on kalastettava ja kaivettava useissa paikoissa ympäri saarta.

Toista aluetta kutsutaan Lassa-saariksi. Jälleen näiden saarien saavuttamiseksi sinun on matkustettava laivalla tai veneellä. Saarille on kuitenkin parempia tapoja päästä. Jos menet Etelä-Gustafiin lähellä Saona-saarta, löydät tulivuoren, jonka sisällä on kultainen välimuisti.

Jos louhit kultaa tällä pelialueella, palkitset sinut määrällä ylimääräistä kultaa ja kokemuspisteitä. Näitä pisteitä voidaan käyttää pelin eri alueilla hahmosi tasoittamiseksi. Kultaa voidaan myös vaihtaa muihin tuotteisiin.

Kultapalkintojen lisäksi voit myös ostaa aseita, panssareita ja tavaroita kauppiailta pelin sisällä. On myös markkinapaikka, jossa pelaajat voivat ostaa ja myydä asioita. On olemassa useita paikkoja, joissa voit tehdä tämän, kuten Etelä-Gustafin markkinapaikka ja Lassan markkinapaikka. Nämä alueet ovat loistavia paikkoja kultaa tehdä, koska niillä on paljon liikennettä.

Pelaajat voivat löytää pieniä aarteita, kuten keihään ja tikarin. Niitä on helppo saada peliin, mutta ei ole harvinaista löytää aseita ja panssareita erittäin korkeilla hinnoilla. Jotkut pelin myydyimmistä tuotteista ovat aseet ja panssarit Etelä-Gustafin ja Lassan alueilla. Paras paikka viljellä kultaa Jaska-pelissä on Marketplace. Tämä on paras paikka viljellä mitä tahansa kohdetta pelissä. Ainoa asia, joka on muistettava, on varoa haita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *