Kotiutukset Heti Tilille

Jos olet tilanteessa, jossa sinulla saattaa olla houkutus nostaa rahaa sekkitililtäsi, sinun tulee käyttää seuraavia vinkkejä varmistaaksesi, että voit nostaa rahan välittömästi. On monia eri syitä, joiden vuoksi sinun on ehkä tehtävä kotiutus tililtäsi, ja sinun on varmistettava, että ymmärrät kaikki seuraukset ennen kuin teet niin. Tässä artikkelissa käsitellään kolmea yleisintä syytä, joiden vuoksi ihmisten on tehtävä kotiutus. Sitten voit selvittää, voitko nostaa kotiutuksen syyn perusteella.

Ensinnäkin sinulla voi olla hätätilanne ja sinun on nostettava rahaa tililtäsi. Yksi suurimmista syistä, joiden vuoksi ihmisten on tehtävä tämä, johtuu siitä, että he saavat leikkauksia tai maksavat leikkauksia jostakin, jonka suhteen he eivät ole aivan varmoja. Esimerkki voi olla se, että sinulla on äkillinen sairaus ja kaipaat viikon työtä. Saat työnantajallesi irtisanomisilmoituksen, mikä tarkoittaa, että sinulla on lyhyt aika ennen kuin sinun täytyy palata töihin. Jos sinulla on säästötili pankissa, voit aina ottaa rahat tililtä ja käyttää niitä sairauskuluja varten.

Toiseksi sinulla voi olla ajatus, että haluat perustaa uuden yrityksen. Kun avaat yritystilin, saat todennäköisesti sekin, josta voit nostaa rahaa. Jotkut pankit antavat sinun nostaa rahaa, kun liiketoiminta tulee kannattavaksi, kun taas toiset pankit vaativat, että sijoitat rahat liiketoimintaan ennen kuin voit nostaa niitä. Sinun tulisi tutustua pankkisi sääntöihin ennen päätöksen tekemistä. Sinun on todennäköisesti investoitava huomattava määrä rahaa liiketoimintaan, ennen kuin voit ottaa sekin tililtä.

Kolmanneksi saatat tarvita rahaa heti. Tämä voi johtua siitä, että aiot lähettää pari yleishyödyllistä laskua, tai syynä voi olla se, että odotat suurta laskua. Jos sinulla on säästötili, sinun pitäisi pystyä nostamaan rahat välittömästi. Jos et, sinun on kuitenkin odotettava, kunnes seuraavan kuukauden lasku tulee sisään.

Neljänneksi, jotkut pankit antavat sinun nostaa rahaa, vaikka sinulla ei olisi tiliä niissä. Yleensä sinun on avattava tili heidän kanssaan voidakseen tehdä tämän. On mahdollista, vaikkakin hyvin harvinaista, että voit mennä pankkiisi, tallettaa rahat ja kävellä ulos niiden kanssa. Yleensä pankki vaatii sekin tai kassan sekin, jotta tämä tapahtuu.

On monia syitä, miksi joku haluaa nostaa nostoja välittömästi. Jos esimerkiksi olet valmis lähettämään suuria laskuja, voit ottaa ne pois tilinhaltijan pankkitililtä odottamatta. Tämä säästää aikaa ja rahaa. Voi olla myös erittäin riskialtista luottaa verkkopankkiin, koska rahat voidaan varastaa suhteellisen helposti. Jos haluat nostaa rahasi tilisi haltijan pankista, soita välittömästi pankille ja selvitä, voitko nostaa ne ilman ongelmia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *