Kolikkopelit Nostoaika

Raha-automaatteja on erittäin hauska pelata, mutta ne voivat myös olla kipu perässä, jos annat itsesi riippuvaiseksi niistä. Tässä artikkelissa puhutaan peliautomaattien nostoaikasta. Tämän olen tehnyt aiemmin, ja siitä voi olla hyötyä niille teistä, jotka ovat olleet hyvin riippuvaisia ​​näiden pelien pelaamisesta. Hyvä asia on, että jos pystyt lopettamaan pelaamisen, näet joitain etuja. Huono uutinen on, että jos et koskaan pääse koneista, näet vakavia seurauksia.

Kun aloitat pelaamisen ensimmäisen kerran, näet, että ne ovat erittäin jännittäviä. Haluat vain pelata enemmän ja voittaa enemmän. Voitettuasi muutaman kerran alat huomata, että olet menettänyt enemmän rahaa, ja pian huomaat, että olet alhaalla noin kahdeksankymmentä tasoa. Tässä vaiheessa olet todennäköisesti masennustilassa, koska tiedät, ettet voi koskaan enää käydä niin paljon rahaa. Niin kauhealta kuin tämä saattaa kuulostaa, joudut kohtaamaan tosiasiat; joudut lopettamaan näiden koneiden pelaamisen, jos haluat elää onnellista elämää.

Syy, miksi sinun täytyy lopettaa, kun saavut koneen alimmalle tasolle, johtuu siitä, että olet käyttänyt vedonlyöntipankkisi loppuun. Kun saavut tähän pisteeseen, sinun on otettava jonkin aikaa pois päivästäsi ajatellaksesi, mitä olet tehnyt. Ainoa tapa, jolla pystyt keksimään voimaa jatkaa kolikkopelien pelaamista, on lopettaminen. Sinulla ei todellakaan ole muuta tapaa keksiä tahdonvoimaa, joka tarvitaan näiden peliautomaattien jatkamiseen tai huolenaiheiden levittämiseen.

Hyvä uutinen on, että sinulla on joitain helppoja tapoja keksiä tahdonvoima lopettaa näiden koneiden pelaaminen. Tärkeintä, mitä voit tehdä saavuttaessasi pisteen, jossa sinun on lopetettava pelaaminen, on saada itsesi nauttimaan hedelmäpelin kahvan vetämisestä. Hyvä tapa tehdä tämä on löytää jotain muuta tekemistä odottaessasi koneen pyörimistä. Jos teet tämän muutaman minuutin välein joka kymmenes minuutti, niin löydät varmasti vähän aikaa päästäksesi hetkeksi.

Sinun tulisi myös tarkastella rahamäärää, jonka olet voittanut jokaisella kierroksella. Monta kertaa kolikkopelien pelaajat ovat liian keskittyneet koneiden tulokseen huomaamaan kuinka paljon rahaa he todella ansaitsevat. Jos huomaat jatkuvasti voittavan enemmän kuin kolikkopelillä oleva rahamäärä, sinun on otettava aika ja lopetettava pelaaminen. Tauko näiden koneiden pelaamisesta on aina hyvä idea.

Tärkeintä on, että sinulla on jonkinlainen suunnitelma, milloin aiot lopettaa näiden koneiden pelaamisen. Jos sinulla on asetettu aika, jolloin pysähdyt tietyksi ajaksi, voit varmistaa, että et menetä voittoa enempää kuin olet jo voittanut. Voit myös sijoittaa pieneen paperiin ja kynään kirjoittamaan tulokset, kun et pelaa koneita. Tämä auttaa sinua pitämään kirjaa siitä, kun pelasit aktiivisesti peliautomaatteja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *