Kivoja Kotibile Pelejä

Mukavan kotibileen pitäminen on tärkeä osa onnistuneen juhlan järjestämistä ystävillesi. Kun järjestät juhlia talossasi, voi olla hyvin vaikeaa löytää pelejä, joita ihmiset todella pelaavat ja nauttivat. Tässä artikkelissa annan sinulle muutamia erilaisia ​​vinkkejä upeiden kotijuhlapelien löytämiseen, joita voit käyttää seuraavassa ystäväsi kokouksessa.

Ensimmäinen vihje, joka minulla on kotibileiden peleissä, on valmistautua materiaaleihin. Monet ihmiset tekevät virheen vain heittäessään materiaalit juhlapeliin ja sitten loppuu aika niiden käyttöönottoon. Tämän ongelmana on, että monta kertaa ihmiset päätyvät pelaamaan pelejä, joita he eivät halunneet pelata tai jotka eivät vain olleet kiinnostuneita pelaamisesta. Mikään ei ole pahempaa kuin materiaalin loppuminen juhlapeliin, ja ihmiset pakotetaan pelaamaan ontavia pelejä, joista he todella nauttivat vain abstraktisti.

Toinen vinkki, jonka minulla on kotipuhelupeleissä, on tuntea yleisösi. Yleisösi tietäminen auttaa sinua valitsemaan, minkä tyyppisen pelin sinun pitäisi valita. Esimerkiksi, jos kutsut paljon teini-ikäisiä juhliisi, sinun on keskityttävä tekemään siitä mukava rento ympäristö. Toisaalta, jos kutsut ihmisiä, jotka ovat vanhempia ja / tai naimisissa, tällainen puolue voi vaatia enemmän keskittymistä. Mieti myös, haluatko korostaa pelejä, jotka ovat hauskempia tai viihdyttäviä juhlien aikuisille. Joitakin esimerkkejä tästä ovat korttipelit taitopelien sijaan.

Kolmas vinkki kotibileiden peleihin on varmistaa, että jokaisella on vuoro. Joskus ihmiset perustavat pelin ja viettävät suurimman osan ajastaan ​​yrittäen saada muut mukaan. Tämä ei yleensä inspiroi joukkuehenkeä ja lopulta saa ihmiset pelaamaan järjestämättömiä pelejä. Pidä peli yö pienenä ja pidä vaihtoja minimissä. Jos aiot tehdä suuren tuotannon kotibileillesi, suunnittele eteenpäin varmistamalla, että jokainen saa vuoron.

Viimeinen merkittävä vinkki kotibileiden peleihin on, että niiden on oltava riittävän yksinkertaisia, jotta kaikki pelaajat voivat osallistua. Liian monet monimutkaiset tai monimutkaiset pelit aiheuttavat yleensä jännitystä ja turhautumista pelaajien keskuudessa. Pidä myös säännöt yksinkertaisina ja helposti ymmärrettävinä. Jos sinulla on ongelmia tietyn pelin kanssa, on hyvä pyytää toista. Muista, että vieraasi ovat juuri tulossa kotiisi hyväksi ajaksi, joten sinun ei tarvitse antaa heille mitään enemmän kuin odotat.

Kotijuhlien pelit ovat todella yksinkertaisia, kun olet oppinut pelaamaan niitä ja kun olet suunnitellut tapahtuman. Seuraa näitä vinkkejä varmistaaksesi, että seuraava tapahtumasi sujuu sujuvasti ja on miellyttävä kokemus kaikille. Kotibileiden ei tarvitse olla kaikkea työtä. Pienellä suunnittelulla ja pienellä mielikuvituksella voit pitää mukavan kotibileen, josta kaikki nauttivat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *